Fotbal intern

Mesajul lui Gueye Mansour pentru Becali! “Gigi, tată, Mansi îţi spune că te iubeşte foarte mult”

14.08.2018 | 13:04
Mesajul lui Gueye Mansour pentru Becali Gigi tata Mansi iti spune ca te iubeste foarte mult
ADVERTISEMENT

Mesajul lui Gueye Mansour pentru Gigi Becali. Ajuns la 32 de ani, fostul atacant al Politehnicii Timişoara joacă pentru Ripensia, în Liga 2. Dorit în trecut de FCSB şi Dinamo, senegalezul nu s-a transferat la una dintre cele două mari rivale, cu toate că a fost aproape, de fiecare dată, să se mute în Bucureşti. Gueye Mansour a povestit de ce nu a mai ajuns la actuala vicecampioană a României.

“Gigi e prietenul meu. Mi-ar plăcea să-l mai văd faţă în faţă. Păcat că n-am ţinut legătura, că nu s-a concretizat acel transfer. Am trăit momente frumoase la Timişoara, apoi oricine îşi doreşte să ajungă la Steaua, la Dinamo. M-am enervat pentru că a făcut o glumă care nu se face. Cu religia. A zis că dacă vreau la Steaua, să renunţ la religia musulmană şi să trec la ortodoxie. Ulterior, a spus că a glumit, dar ce glumă e asta? Nu se râde cu astfel de detalii! Când am auzit, mi s-a întunecat mintea. Eram foarte aproape de a bate palma, vorbeam mult, actele erau făcute. Voiam să vin din tot sufletul, deja mă gândeam la antrenamente. Gigi, tată, Mansi îţi spune că te iubeşte foarte mult, asta îi transmit. Hai Steaua! Să meargă cât mai departe şi să ia trofee. Doamne ajută”, a declarat Gueye Mansour pentru gsp.ro.

ADVERTISEMENT

Mesajul lui Gueye Mansour pentru Becali

Mesajul lui Gueye Mansour pentru Gigi Becali. Atacantul de 32 de ani a precizat că ar accepta o ofertă de la FCSB dacă s-ar ivi din nou această posibilitate. “Aş alege FCSB, clar, dar fără glume de acest gen. N-aş renunţa pentru nimic în lume la religia mea. Sunt lucruri peste care nu trec. Religia n-are nicio treabă cu fotbalul. Eu mă duc la moschee, el la biserică, trebuie să ne respectăm. Fotbalul e altceva”, a mai precizat Gueye Mansour.

Atacantul senegalez a vorbit şi despre tratativele cu Dinamo, care au fost foarte avansate, şi cum a ajuns să se certe cu Marian Iancu după ce a fost aproape să semneze cu formaţia din Şoseaua Ştefan cel Mare. “Acolo discuţiile au fost foarte avansate, de fapt, mai trebuia doar să semnez. Numai că mi s-au oferit puţini bani pentru ceea ce voiam eu, pentru ceea ce credeam eu că merit. Aşa că afacerea a picat. N-a fost ceva frumos ce s-a întâmplat cu Marian Iancu. Ne-am împăcat între timp, cu toate că mai are să-mi dea nişte bani”, a susţinut atacantul de 32 de ani.

ADVERTISEMENT

Gueye Mansour a jucat de-a lungul timpului pentru Servette II (2003-2004), Politehnica Timişoara (2004-2001, 2014), CS Buftea (2008), Gloria Buzău (2009), FC Ordabasy (2012-2013), Hajer (2014), Lokomotiv Plovdiv (2016), Santa Ponsa Talarrubias (2017), Şirineasa (2018) şi Ripensia Timişoara (2018).

Mesajul lui Gueye Mansour pentru Becali
Mesajul lui Gueye Mansour pentru Becali