Fotbal intern

Mesajul lui Ioan Andone pentru Niculescu: “Am vorbit cu el! Era momentul lui”

30.09.2018 | 14:22
Mesajul lui Ioan Andone pentru Niculescu Am vorbit cu el Era momentul lui
ADVERTISEMENT

Claudiu Niculescu a fost instalat pe banca tehnică a celor de la FC Dinamo Bucureşti după ce Florin Bratu a fost dat afară. Ioan Andone a antrenat şi el recent în “haită” şi ştie ce-l aşteaptă de acum pe “Clau-gol”.

Ioan Andone a discutat cu fostul său elev de la Dinamo şi i-a transmis acestuia ce are de făcut pentru a putea redresa echipa. Dacă oameni de fotbal precum Dumitru Dragomir îi prevăd un viitor sumbru lui Dinamo, oficialul celor de la Voluntari crede că echipa va reuşi să se califice play-off la final de sezon regular:

ADVERTISEMENT

Ioan Andone, mesaj pentru Claudiu Niculescu, după ce a semnat cu Dinamo

“Am vorbit cu el şi i-am urat baftă. Are de muncă, să ştiţi. Era momentul lui. Acum doar trebuie să reglementeze jocul, să aducă puncte. Dinamo are obiectiv cupele europene, chiar dacă ei nu spun decât play-off în primă fază. Dar un club ca Dinamo nu are voie să nu intre în play-off”, a declarat Ioan Andone la Telekom Sport.

Mesajul lui Ioan Andone pentru Niculescu. Cristian Ciubotariu, Claudiu Niculescu şi Ioan Andone după un meci Dinamo - Steaua, terminat 2-1, disputat pe 27 martie 2004, în Divizia A
Mesajul lui Ioan Andone pentru Niculescu. Cristian Ciubotariu, Claudiu Niculescu şi Ioan Andone după un meci Dinamo – Steaua

Ioan Andone i-a transmis lui Claudiu Niculescu ce are de făcut la Dinamo, apoi a vorbit şi despre situaţia echipei sale, Voluntari: “N-am făcut o partida rea, dar am făcut şi greşeli. Acum nu trebuie să vorbim de ghinion, că nu scăpăm de el. Ultimele două meciuri le ştiţi, am făcut un egal şi o înfrângere. Nu ştiu, undeva se intâmplă ceva.

ADVERTISEMENT

Era un moment bun să câştigăm. Am fi câştigat pe merit. Schimbând 17 jucători, te aştepţi ca relaţiile de joc să sufere. Dar mă aşteptam până la urmă la mai multe victorii. Mai greşeşti, dar la noi, orice greşim, suntem taxaţi. Asta e problema. E foarte greu că nu vine prima victorie. În ultimele jocuri puteam face mai multe puncte. Greşim undeva”, a mai spus Andone.

Tags: