News

Mesajul lui Tudor Chirilă după ce a votat la alegeri: “De fiecare dată din 92 încoace

26.05.2019 | 18:11
Mesajul lui Tudor Chirila dupa ce a votat la alegeri De fiecare data din 92 incoace

Alegerile europarlamentare sunt în toi. Mai multe personalități, atât ai scenei politice, cât și ai artei românești, și-au exercitat deja acest drept, alegându-i pe cei care vor reprezenta țara noastră în Parlamentul European de la Bruxelles, pentru următorii cinci ani.

Tudor Chirilă a mers la vot. Mesajul solistului Vama

Tudor Chirilă s-a numărat printre artiștii care au mers în cursul zilei de astăzi la urnele de vot. Îndrăgitul actor și solist al trupei Vama se implică activ în cele mai arzătoare probleme pentru societatea civilă, iar alegerile europarlamentare nu puteau face excepție, mai ales că vin la pachet cu referendumul pentru modificarea legilor Justiției, contestate în nenumărate rânduri de acesta.

De altfel, Chirilă a postat un mesaj prin intermediul unei cunoscute rețele de socializare, dezvăluind că nu a ratat niciun scrutin electoral din anul 1992, când a căpătat dreptul de a-și exprima prin vot opțiunea politică. „Votat. De fiecare dată din 92 incoace” , a scris solistul trupei Vama, alături de fotografia actului său de identitate.

Tudor Chirilă a prezentat poza buletinului său de vot. Sursa foto: Facebook
Tudor Chirilă și-a fotografiat actul de identitate, în urma votului. Sursa foto: Facebook

Tudor Chirilă acuză tentative de fraudare a voturilor: „Este îngrijorător”

De asemenea, Tudor Chirilă a transmis un mesaj dur, acuzând numeroase tentative de fraudare a votului, mai ales în ceea ce privește referendumul pentru legile Justiției. Actorul și solistul trupei Vama consideră că acest demers declanșat de președintele Klaus Iohannis „îi sperie” pe actualii guvernanți și, din această cauză, ar recurge la tot felul de încercări menite să influențeze buna desfășurare a scrutinului.

E ingrijorător deja câte incercări de fraudare a votării sunt la ora asta. De abia acum ne dăm seama cât îi sperie referendumul”, a scris Tudor Chirilă pe contul personal de Facebook, iar reacțiile din partea fanilor săi nu au întârziat să apară. Mai mult decât atât, oamenii semnalează nenumărate astfel de cazuri.

-Bună ziua! Doriți și pentru referendum?
-Bună ziua! De ce mă întrebați, pentru referendum se dau pe bază de parolă, buletinele de vot?!?
-Nu, dar era normal să vă întreb…
-Normal ar fi fost să mi le oferiți din start și dacă nu voiam să votez și pentru referendum, le refuzam eu! Nu credeți că așa ar trebui procedat într-o țară normală, democratică?
-Aveți dreptate…într-o țară normală! Dar așa am primit instrucțiuni” 
, este dialogul relatat de unul dintre admiratorii cunoscutului actor și solist al trupei Vama.