Mesajul sfîşietor al lui Cabral pentru jurnalista ucisă în cumplitul accident de pe DN1

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
16/05/2016, 13:40
Mesajul sfîşietor al lui Cabral pentru jurnalista ucisă în cumplitul accident de pe DN1

Oana Dicu era colegă cu Cabral la emisiunea “Ce spun românii”, de la PRO TV. Tânăra a murit joi seară pe podul din dreptul centrului comercial Băneasa, după ce o Dacie Logan, care venea de pe contrasens, a izbit-o în plin. În maşină se afla şi fetiţa ei de 4 ani.

Tânăra jurnalistă 35 de ani, Oana Gabriela Dicu, e plânsă nu doar de familie şi de prieteni, ci şi de colegii de breaslă. Un mesaj de adio, extrem de emoţionant, a fost postat ieri de Cabral, chiar pe blogul lui. Acesta era coleg cu victima la emisiunea “Ce spun românii”, de la PRO TV.

“Oana a fost. Oana a fost o colegă cu zâmbet şiret şi sigur, minionă şi firavă. Oana a fost un om frumos şi săritor, implicată şi dedicată. Oana a fost o mamă grijulie şi iubitoare. Oana, o zăpăcită veselă şi miştocară. Eu am fost colegul Oanei. Mulţi ani la rând. Am filmat, am râs, ne-am luat la mişto, ne-am enervat când nu ne-a ieşit ceva şi ne-am umflat în pene atunci când treaba a fost bună. Am filmat, am râs, am muncit şi câteodată am şi petrecut. Până joi. Facem lucruri pe lumea asta, apoi plecăm mai departe. Lăsăm în urmă prieteni, colegi, amici. Lăsăm în urmă copii şi părinţi. Lăsăm în urmă regrete şi lacrimi. Şi e normal să fie aşa. Însă unii, parcă cei mai buni, pleacă mult prea devreme. Oana a fost. Dar Oana este în gândurile şi în sufletele noastre. Oana este”, scrie prezentatorul emisiunii “Ce spun românii”, pe www.cabral.ro.

În noiembrie 2015, Cabral a mai pierdut un prieten bun, pe fotograful Alex Chelba, care a decedat la 7 zile după incendiul din clubul Colectiv, care a avut loc pe 31 octombrie.

A murit nevinovată

Jurnalista Oana Dicu a murit prinsă între fiarele maşinii, într-un accident teribil, care a avut loc joi seară (12 mai), pe podul din dreptul centrului comercial Băneasa. O Dacia Logan, care venea de pe contrasens, a izbit-o în plin. Cu doar patru zile înainte de tragicul accident, tânăra jurnalistă îşi sărbătorise fetiţa de 4 ani. Imaginile de la locul accidentului sunt terifiante. Loganul a zăcut răsturnat pe banda întâi de mers spre Otopeni, dar motorul maşinii se afla pe banda unu a celuilalt sens de mers. Toată porţiunea de pod din zona Ikea a fost închisă în jur de trei ore, pe ambele sensuri. Fetiţa Oanei Dicu, care se afla pe bancheta din spate al Fordului pe care îl conducea jurnalista, a fost transportată la spitalul Grigore Alexandrescu.

Sursă: www.click.ro

Închide ×