Sporturi

Mesajul Simonei Halep înainte de finala de la Madrid: „Fiți alături de mine!”

10.05.2019 | 21:38
Mesajul Simonei Halep inainte de finala de la Madrid Fiti alaturi de mine

Simona Halep dispută sâmbătă, de la ora 19:30, finala turneului de la Madrid. Sportiva noastră a învins-o în semifinale pe Belinda Bencic, la capătul unui meci întins pe durata a trei seturi, scor 6-2, 6-7, 6-0.

Mesajul Simonei Halep înainte de finala de la Madrid

Simona a avut un mesaj special pentru fanii săi prin intermediul platformei Twitter, spunânând că așteaptă cu nerăbdare jocul de sâmbătă.

„Sunt foarte bucuroasă că m-am calificat din nou în finală la Madrid, e un turneu special pentru mine. Vă mulțumesc pentru suportul pe care mi l-ați arătat în această săptămână și abia aștept să fiți alături de mine în finala de sâmbătă. Vă mulțumesc” – a spus Simona Halep pe contul său de Twitter.

Este pentru a patra oară când Simona Halep se califică în finală la Madrid, după edițiile din 2014, 2016 și 2017. Prima a pierdut-o în fața rusoaicei Șarapova, dar pe celelalte două le-a câștigat. Dacă se va impune la Madrid, Halep va câștiga primul său turneu din 2019 și totodată va urca din nou pe locul 1 mondial.

Cele mai bune performanțe ale Simonei din 2019 au venit în FED Cup, în duelurile cu Cehia și cu Franța. Simona și-a câștigat toate cele patru partide jucate la simplu în FED Cup, însă România nu a ajuns în finală, eliminată fiind dramatic de Franța în semifinale, după un meci decisiv de dublu, în care Halep a jucat ușor accidentată și epuizată de meciurile de la simplu.

Simona Halep mai are în 2019 o finală la Doha, pierdută cu Mertens. Sportiva noastră a jucat fabulos pe zgura de la Madrid, suprafața sa preferată. Simona a pierdut primul său set în semifinala cu Bencic.

Halep a obținut cele mai bune performanțe din carieră pe zgură. Anul trecut, Simona a triumfat în premieră la un turneu de Mare Șlem, la Roland Garros, după ce în trecut pierduse alte două finale acolo.

Tags: