News

Mesajul surprinzător al lui Liviu Dragnea, după ce Viorica Dăncilă a anunțat că va vota la referendum: “E foarte bine”

22.05.2019 | 15:34
Mesajul surprinzator al lui Liviu Dragnea dupa ce Viorica Dancila a anuntat ca va vota la referendum E foarte bine

Liviu Dragnea, preşedintele Partidului Social Democrat, a avut o primă reacţie după ce premierul Viorica Dăncilă a declarat că va participa la referendumul iniţiat de preşedintele României, Klaus Iohannis.

Liviu Dragnea a spus despre participarea Vioricăi Dăncilă la referendum că este ”foarte bine”

Liviu Dragnea a spus, miercuri, la Craiova, la o vizită de lucru legată de autostrăzi, că e „foarte bine” că premierul Viorica Dăncilă merge la referendum. „Daca a zis asa, e foarte bine (…) noi nu respingem intrebarile de la referendum”, a adăugat liderul PSD. Liviu Dragnea a precizat că nu vrea să spună dacă el va merge sau nu la referendum.

Premierul Viorica Dăncilă a spus că ea va merge la referendum, dacă va avea voie. ”Eu cred că referendumul nu are niciun sorţi de izbândă. M-am uitat astăzi la întrebări. Eu vă spun că, într-un sat, într-o comună, nu se înţelege efectiv ce se vrea prin a doua întrebare. Este greu ca omul să fie interesat de ceea ce scrie acolo. Deci mi se pare că până şi întrebarea este neinspirată”, a spus ea.

Liviu Dragnea, prima reactie despre participarea Vioricai Dancila la referendum

Viorica Dăncilă nu va merge la referendum, dacă PSD va interzice acest lucru membrilor săi

„Aş vrea să merg la referendum, dar vă daţi seama că şi eu sunt înregimentată politic, sunt preşedinte executiv al PSD. Dacă se va lua o decizie ca partidul să nu meargă, o voi urma. Dacă în partid se va lua această decizie, atunci este normal să o respect, ca să dăm dovadă de unitate în cadrul formaţiunii polititice”, a precizat premierul.

Liviu Dragnea însă a amenințat-o recent pe Viorica Dăncilă cu evaluarea! Președintele PSD a spus că imediat după alegerile pentru Parlamentul European din data de 26 mai, va fi analizată activitatea Guvernului și a premierului Viorica  Dăncilă.

”Până acum, da (a fost un premier bun- n.red) . (…) O să analizăm după alegeri, pentru că nu stă nimeni să vadă asta. E un sfat pentru oricine: să nu uite pentru ce a fost pus acolo. A fost pusă acolo pentru a implementa un program de guvernare. Dacă fiecare membru al guvernului ţine minte asta, şi nu consideră că i-a crescut şi capul, atunci o să fie un ministru bun şi eficient”, a anunțat liderul PSD.