News

Mesajul transmis de SRI de Paște. Postarea a devenit virală pe rețelele de socializare

28.04.2019 | 13:21
Mesajul transmis de SRI de Paste Postarea a devenit virala pe retelele de socializare

Serviciu Român de Informații este cunoscut pentru mesajele amuzante cu subînțeles postate pe rețelele de socializare. Aceștia nu au ratat nici de data asta ocazia de a-i face să râdă pe români. SRI a transmis o urare interesantă cetățenilor cu ocazia Paștelui. Ce fotografie a fost atașată odată cu mesajul?

Ce mesaj a transmis SRI de Paște?

Serviciu Român de Informații au lăsat un mesaj foarte amuzant de Paște. Aceștia au atașat cuvintelor: “Fiți buni!”, o fotografie cu un iepuraș de Paște cu ochelari de soare și cu nasul în forma unei inimi. Postarea pare să fi fost exact pe placul cititorilor. Desigur , postările cu subînțeles nu se opresc aici. Mesajul de Dragobete a atras și el hothote de râs în rândul românilor. Nu te poți ascunde la nesfârșit”, a fost mesajul SRI de ziua dragostei.

De asemenea, de Ora Pământului nu s-au lăsat mai prejos. “Şi noi stingem lumina, dar nu plecăm acasă”, a arătat SRI. Ora Pământului a fost sărbătorită în România pe data de 30 marti, de la orele 20:30 la 21:30. Evenimentul a fost organizat pe 31 martie 2007 pentru prima dată, în Sydney, Australia. În România s-a sărbătorit prima oară în 2009.

Mesajul Serviciului Român de Informații
Mesajul Serviciului Român de Informații

SRI, mesaj de 8 martie

SRI a lăsat un alt mesaj amuzant de Ziua Femeii. Internauții au râs pe săturate. “Pe cei mai ascultători bărbați, îi găsiți la SRI.” Doamnele au fost cele care s-au amuzat copios la cele scrise de cei de la Serviciul Român de Informații. “Știu măcar că și atunci când vorbesc la pereți, e cineva interesat să mă asculte. Asta îmi dă curaj să continui să spun tâmpenii”,

“Îmi confirmați că nu vorbesc singură! Să fiți iubiți! La mulți ani femeilor de pretutindeni!”, “Măcar mă ascultă și pe mine cineva ???? Aștept să-mi și răspundă”, “Dacă tot ne ascultați…. o floare și voi așa că deh știți cam de ce “plângem””, “Hei, hei, SRI! Aveți idee unde mi-am pus șoseta roșie? Am zis să întreb aici, că știu că le știți pe toate”, au scris cititorii rețelei de socializare oficiale SRI.

Tags: