Fotbal international

Surpriză mare la Balonul de Aur! Fanii lui Cristiano Ronaldo sunt revoltaţi

Judecând după coperta prestigiosului bisăptămânal France Football, câştigătorul Balonului de Aur 2017 nu ar urma să fie, conform tuturor aşteptărilor, portughezul Cristiano Ronaldo, ci marele său rival de la FC Barcelona, argentinianul Lionel Messi. Informaşţia a declanşat o imensă reacţie de indignare din partea susţinătorilor starului lui Real Madrid.
13.11.2017 | 09:36
Surpriza mare la Balonul de Aur Fanii  lui Cristiano Ronaldo sunt revoltati
ADVERTISEMENT

Cristiano Ronaldo 2017: titlu în Primera Division, câştigător al Ligii Campionilor pentru al doilea an consecutiv, câştigător al Supercupei Europei. Lionel Messi 2017: golgeter în Primera Division cu 37 de goluri, câştigător al Ghetei de Aur. Neymar 2017: nici un trofeu. Aceştia sunt cei trei candidaţi la titlul de cel mai bun jucător din Europa în anul actual, răsplătit de către publicaţia France Football cu Balonul de Aur.

Cristiano Ronaldo a cucerit deja un trofeu la nivel individual, cel de cel mai bun jucător al lumii în ancheta FIFA şi toată lumea, inclusiv marele rival Leo Messi, vedeau acelaşi deznodământ inclusiv în privinţa Balonului de Aur, plecând de la performanţele celor doi jucători. Însuşi Cristiano Ronaldo dădea de înţeles că se simte învingător şi că în acest fel egalează recordul de Baloane de Aur ale lui Messi, 5 trofee.

ADVERTISEMENT

Leo Messi nu a avut nici o performanţă majoră cu Barca în 2017

Bomba a explodat însă în weekend. A apărut o copertă a France Football care îl are în prim plan vedeta Barcelonei! Sacre Lionel Messi este scris cu litere aurii în jurul chipului argentinianului. Se pare că această copertă ar fi fost dată publicităţii din greşeală. Cert este că a declanşat o reacţie de revoltă uriaşă din partea partizanilor lui Cristiano Ronaldo, dar şi a unor persoane care nu simpatizează cu niciunul, dar consideră că un asemenea rezultat ar însemna o mare nedreptate.

Desigur, există şi probabilitatea ca acea copertă să nu fie cea adevărată, ci o farsă, cum o altă variantă ar fi că France Football a realizat trei coperţi separate cu fiecare dintre cei trei candidaţi: Ronaldo, Messi şi Neymar. Însă fanii lui Ronaldo se tem foarte tare că s-a comis o uriaşă nedreptate la adresa favoritului lor, pentru că şi anul trecut coperta cu numele şi chipul învingătorului a fost deconspirată mai devreme şi a fost cea a câştigătorului, respectiv a lui Cristiano Ronaldo.

ADVERTISEMENT