Fotbal international

Foto. Cadou incredibil pentru Messi! Ce poze are pe ghete!

Lionel Messi a avut parte de un cadou inedit la începutul anului. Vedeta celor de la FC Barcelona se poate mândri cu o nouă pereche de ghete.
13.01.2018 | 17:18
Foto Cadou incredibil pentru Messi Ce poze are pe ghete

Lili Cantero este o cunoscută artistă din Paraguay, care a reuşit să introducă o nouă modă în fotbal. Aceasta a desenat manual ghete personalizate pentru mai multe vedete din Europa, iar Lionel Messi este ultimul de pe lista celor care au primit un astfel de cadou.

Starul celor de la FC Barcelona va putea evolua cu nişte ghete pe care au fost desenate cele mai importante momente din viaţa acestuia. Lili Cantero a postat cu această ocazie şi un mesaj pe Instagram în care apare cadoul pentru Lionel Messi. VEZI IMAGINILE SUS ÎN GALERIA FOTO.

Viaţa lui Messi, pe noile ghete

“Aceste ghete au fost trimise la Barcelona, ca un cadou pentru Lionel Messi, şi sunt pictate manual. Desenele sunt inspirate din viaţa starului argentinian. Este întreaga lui istorie şi drumul greu pe care l-a avut până să ajungă în vârf. Din Paraguay, cu dragoste, pentru întreaga lume”, a fost mesajul postat de Lili Cantero.

Steagul Argentinei este pictat pe gheata stângă. Pentru desenele pictate de Lili Cantero au fost folosite poze din viaţa lui Lionel Messi, de la copilăria în Rosario şi până la imaginea în care starul de 30 de ani le arată tricoul fanilor lui Real Madrid după golul marcat în prelungirile din El Clasico, jucat pe “Santiago Bernabeu” din sezonul trecut.