Fotbal international

Messi îl cheamă pe Griezmann! “Vino la Barca, eşti binevenit!”

20.05.2018 | 11:49
Messi il cheama pe Griezmann Vino la Barca esti binevenit
Messi îl cheamă pe Griezmann. Barcelona s-a mobilizat pentru a-l convinge pe francez.
ADVERTISEMENT

Presa din Madrid scrie că însuşi starul catalanilor, Leo Messi, îl cheamă pe Antoine Griezmann pe Camp Nou. “Vino la Barca, eşti binevenit, te aşteptăm cu braţele deschise!”. Astfel, cel mai valoros component din lotul campioanei Spaniei se adaugă în campania de convingere a internaţionalului francez de la Atletico Madrid, alături de preşedintele Josip Bartomeu, a fostului internaţional şi jucător catalan Gullermo Amor şi, mai ales, a lui Luis Suarez.

Este o acţiune de acum directă, fără ascunzişuri, din partea Barcelonei, care îl vrea cu orice preţ pe giuvaierul lui Diego Simeone. Dar este o manevră care îi poate aduce şi mari neplăceri inclsuiv din partea forului mondial şi a celui european pentru faptul că nu are dreptul să contacteze un jucător de la alt club fără acceptul acelui club. Motiv pentru care şefii lui Atletico au trecut deja la măsuri, denunţând ca neetic comportamentul catalanilor.

ADVERTISEMENT

Messi îl cheamă pe Griezmann., Controferta lui Atletico

Griezmann părea decis să lase Atletico şi să meargă la Barcelona. Dar acum a fost pus pe gânduri după ultimele discuţii purtate cu Diego Simeone şi cu conducerea clubului madrilen. Atletico a venit cu o supercontraofertă de 20 de milioane salariu net pe an şi cinci ani contract, dar cu clauza de eliberare păstrată la 100 de milioane euro.

Barcelona vrea să obţină acordul jucătorului, dar sigur nu se va grăbi să oficializeze transferul. Pentru că acea clauză de eliberare de 100 de milioane va intra în vigoare doar de la 1 iulie. Până atunci cine îl vrea pe Griezmann trebuie să scoată din conturi dublu, iar la 200 de milioane sunt puţini cei care ar îndrăzni să facă oferta. Barca îi oferă tot cinci ani de contract, dar salariul va fi de 15 milioane pe sezon.

ADVERTISEMENT