Premier League

Mesut Ozil, păzit zi și noapte. Casa jucătorului lui Arsenal protejată cu câini special antrenați

12.08.2019 | 15:16
Mesut Ozil pazit zi si noapte Casa jucatorului lui Arsenal protejata cu caini special antrenati

Gluma se îngroașă rău în ceea ce-l privește pe internaționalul german al lui Arsenal, Mesut Ozil în privința raportului acestuia cu bandele de gangsteri care operează în Londra. Faptul că a reușit să scape din urmărirea la care a fost supus de doi răufăcători înarmați cu cuțite,care au vrut să atace Mercedesul în care se afla jucătorul german și coechipierul său bosniac Sead Kolasinic i-a scos din minți pe indivizi.

Mesut Ozil e păzit zi și noapte, inclusiv cu câini special pregătiți

Aceștia i-au trimis lui Ozil mai multe mesaje dure, de amenințare, în care îl informau că dacă a refuzat să i se ia ceasul scump pe care-la avea la mână o să rămână în scurt timp fără tot ce are. Colegul și prietenul Kolasinac nu s-a intimidat de atacatori și a ripostat cu mâinile goale, reușind să îi pună pe fugă. Însă soția sa, Bella, nu e la fel de puternică și, îngrozită, a preferat să plece în Germania, anunțând că nu va mai reveni la Londra.

După ce doi indivizi au fost reținuți de poliție zilele trecute, întrucât zăboveau de ore întregi peste drum de proprietatea lui Mesut Ozil, mesajele s-au întețit chiar dacă în dispută a mai apărut un gang, cu infractori din Est, care sunt împotriva juefuirii jucătorilor, extrem de populari în Londra. Mesut Ozil și Sead Kolasinac nici nu au făcut deplasarea la Newcastle, în prima etapă, tocmai din cauza acestei situații tensionate.

Mesut Ozil este păzit non-stop, incclusiv cu câini

Mesut Ozil are ofertă din SUA, de la DC United

Poliția a luat decizia ca locuința lui Mesut Ozil să fie supravegheată zi și noapte, pe lângă mașinile de patrulare fiind aduși și câin special dresați pentru acest gen de acțiuni de protejare a vieții și proprietăților persoanelor amenințate. Iar vecinii fotbalistului spun că în weekend acesta nu a fost de găsit și nici soția lui, ambii dispărând într-o direcție necunoscută.

Mesut Ozil a primit multe mesaje de amenințare de la bandele de gangsteri din Londra

Este posibill ca pentru Mesut Ozil coșmarul războiului cu bandele de gangsteri din Londra să se încheie curând întrucât germanul a primit oferta de a-l înlocui la DC United, în campionatul SUA, pe Wayne Rooney, revenit în Anglia pe nepusă masă, pentru a fi jucător și antrenor la Derby County.