Fotbal intern

Mezina lui Mateuţ şi “strîmba” lui Dodel, scandal într-un club! De la ce s-au “păruit”!

Scandal cît casa în lumea showbiz-ului. Fata cea mică a lui Dorin Mateuţ şi „fosta” lui Dodel s-au luat la bătaie din cauza unui bărbat...
04.12.2016 | 14:35
Mezina lui Mateut si strimba lui Dodel scandal intrun club De la ce sau paruit

Scandal cît casa în lumea showbiz-ului. Fata cea mică a lui Dorin Mateuţ şi „fosta” lui Dodel s-au luat la bătaie din cauza unui bărbat

Alexandra, fiica cea mică a lui Dorin Mateuţ, reuşeşte aproape de fiecare dată cînd iese într-un club de noapte – şi iese, nu se-ncurcă! – să se dea în spectacol. Din păcate, în mod negativ. „Reuşeşte” fără „eforturi” prea mari eforturi să-i păteze numele tatălui, deţinător al trofeului „Gheata de Aur” în 1989, fotbalistul român al anului 1988, campion şi cîştigătorul Cupei cu Dinamo în 1990. Mezina familiei Mateuţ este mai agitată decît era tatăl său pe terenul de fotbal, iar la ultima ieşire a depăşit (iar) limita. Întîlnirea dintr-un club de lux din zona Herăstrău cu Diana Gureşoaie, cunoscută pentru relaţiile amoroase pe care le-a avut cu mai mulţi fotbalişti din Liga 1, dar şi cu oameni de afaceri din România, a ieşit cu scîntei. Cele două tinere au exagerat cu licorile lui Bachus şi înfierbîntate, ca să nu spunem de-a dreptul fierbinţi, au sărit să se „coafeze” reciproc fără să mai ţină seama că aveau „spectatori”, e drept, avizi de „lupte corp la corp”, mai ales că „domnişoarele” au corpuri cu care se pot lăuda… Motivul galei de box ad-hoc a fost, etern motiv, un… bărbat! Care, nefericitul (sau, din contră, fericitul!) a reuşit să le atragă atenţia în acelaşi timp.

A luat foc de la un… foc!

Deşi nu are decît 21 de ani, nu este prima dată cînd Alexandra Mateuţ reuşeşte să atragă atenţia cu scandalurile pe care le provoacă sau suportă, nici nu mai contează, în cluburile de lux din Capitală. Pe la mijlocul lui ianuarie, anul acesta, de exemplu, a ţinut prima pagină a tabloidelor după ce s-a dat în spectacol, evident, tot într-un club de fiţe, şi s-a luat la ceartă cu Adrian Mutu, care a chemat bodyguarzii ca să o evacueze pe bruneta încinsă de la băutură. Pentru că, după cîteva pahare de „suc” în plus, Alexandra s-a clătinat către masa „Briliantului”, care se distra împreună cu soţia Sandra şi cîţiva prieteni. S-a încoţopenit, la propriu, în faţa consoartei fostului fotbalist, iar aceasta a presupus că vrea să-i ceară un foc şi i-a oferit o brichetă. Numai că fiica fostului internaţional dinamovist nu s-a mulţumit cu bricheta şi i-a luat pur şi simplu ţigara din mînă Sandrei!

Scuturată bine de Adi Mutu

Evident, atitudinea Alexandrei nu a fost pe placul lui Adi Mutu, care a luat-o „cu drag” după gît, a apucat-o „gingaş” de păr şi a întrebat-o „calm” care este problema ei şi cum îşi permite să facă un asemenea gest, mai ales că nu o cunoaşte pe Sandra, pe el şi pe nimeni de la masa lor. „Adi s-a enervat rău, face urît cînd vine vorba de Sandra. A luat-o de părul de la spate, dar nu a tras-o, doar a luat-o după gît, i-a prins şi părul şi a luat-o la întrebări. A zis că nu înţelege cum îşi permite să vină la ei la masa dacă nici nu se cunosc şi dacă nu îi este ruşine. Apoi, a chemat bodyguarzii şi a împins-o spre ei, rugîndu-i, chiar politicos, să o scoată afară din club”, conform Cancan. Întrebată zilele următoare cum poate explica gestul din club, Alexandra a dat un răspuns care i-a lăst pe toţi muţi: „Nu comentez nimic referitor la cele întîmplate. Nu sînt o fire conflictuală şi nici dornică să apar în presa de scandal. Am o perioadă aglomerată, sînt ocupată cu facultatea”. Punct.

Condamnată pentru proxenetism

Iubita lui Cristi Tănase prin 2010-2011, „oponenta” Alexandrei Mateuţ are 26 de ani şi a fost principalul „corp” de acuzare într-un celebru proces de prostituţie şi proxenetism la începutul anului 2015. Multe „păsărele” cunoscute în peisajul monden au dat atunci cu subsemnatul la Poliţie într-un dosar de „prestări servicii”. Amoroase. Mulţi bărbaţi cu dare de mînă şi multe domnişoare dornice să-şi vîndă nurii pe sume de mii de euro au umplut dosarul deschis la secţia 19 din Bucureşti. Conform anchetatorilor, împreună cu două dintre prietenele ei, Diana Gureşoaie racola clienţi din cluburile de lux şi întreţinea cu aceştia relaţii sexuale contra unor sume care variau, de obicei, între 5.000 şi 6.000 de lei. Mai mult, ele tentau clienţii cu partide de sex contra cost şi cu alte femei, unele dintre acestea starlete TV. Conform stenogramelor, Diana era negociatoarea-şefă cu afaceriştii autohtoni, printre care şi Ioan Neculaie, cunoscutul milionar care a ţinut ani de zile echipa de fotbal FC Braşov. „Strîmba lui Dodel” a fost condamnată în iunie 2016 pentru proxenetism la 2 ani de închisoare cu suspendare şi muncă în folosul comunităţii.