Sporturi

Mihaela Buzărnescu, apariţie surpriză într-o campanie împotriva violenţei domestice! Galerie foto

12.04.2019 | 16:30
Mihaela Buzarnescu aparitie surpriza intro campanie impotriva violentei domestice Galerie foto

Mihaela Buzărnescu a participat la o campanie împotriva violenţei domestice! Mihaela Buzărnescu, locul 31 WTA, a participat de curând într-o campanie împotriva violenţei în familie, fenomen care ia amploare cu fiecare an în România. Jucătoarea de tenis născută la Bucureşti a acceptat invitaţia hairstylistului Adrian Perjovschi şi a fost supusă la o schimbare care a şocat, o modificare de look menită să tragă un semnal de alarmă.

Mihaela Buzărnescu a uimit prin transformarea ultimei sale apariţii

“Astăzi m-am simţit răsfăţată. Mă îmbrac foarte rar în rochii, pentru că meseria mea implică altfel de ţinute şi multe antrenamente. Am decis să îmi dedic cât de mulţi ani voi putea sportului, aşa că probabil vremea rochiilor şi a seratelor va veni peste multă vreme când nu voi mai avea priorităţile de azi”, a declarat Mihaela Buzărnescu după transformarea radicală.

“Cred că dramele violenţei în familie se pot ascunde şi sub cele mai strălucitoare haine şi sub cele mai cosmetizate chipuri şi trebuie să tragem un semnal de alarmă, să le spunem tuturor să vorbească. Am acceptat propunerea de a-mi fi acoperită faţa de vânătăi şi am avut o senzaţie teribilă. Nici nu pot să-mi imaginez ce simt victimele care au real astfel de vânătăi. Trebuie să ştie că nu sunt singure. Foarte multe femei, copii sunt atacaţi violent şi toţi sunt tăcuţi şi nu vor să vorbească despre asta. E păcat să ne se mediatizaeze şi să nu se pună punctul pe acest lucru”, a mai spus Mihaela Buzărnescu.

Mihaela Buzărnescu a participat la campania “Voci netăcute”

Mihaela Buzărnescu, ajutor pentru victimele atacurilor violente domestice

Jucătoarea de tenis din România îndeamnă pe toată lumea să acceseze site-ul Voci Netăcute pentru a afla mai multe detalii despre acest fenomen care este tot mai prezent în societatea noastră. Această campanie poate fi susținută printr-o donaţie de 2 euro la numărul de telefon 8833. Banii ajung la Casa Invicta, care adăposteşte persoanele maltratate.