Sporturi

Mihaela Buzărnescu – Caroline Wozniacki 4-6, 6-3, 3-6. Video, în turul 3 de la Charlestone! “Miki”pierde în decisiv

05.04.2019 | 00:39
Mihaela Buzarnescu  Caroline Wozniacki 46 63 36 Video in turul 3 de la Charlestone Mikipierde in decisiv

Partida Mihaela Buzărnescu – Caroline Wozniacki s-a încheiat cu scorul de 4-6, 6-3, 3-6, la Charlestone. A fost un meci de anduranță în care “Miki” Buzărnescu a reușit câteva reveniri frumoase, însă daneza a gestionat mai bine momentele decisive. În setul trei, Wozniacki s-a văzut egalată de la 0-3 la 3-3, însă a gestionat perfect finalul de meci și a reușit să se impună. Pentru Mihaela Buzărnescu este primul turneu din 2019 în care a legat două victorii. Românca arată o revenire de formă care ne dă speranțe pentru meciul din Fed Cup împotriva Franței, de la Rouen.

VEZI VIDEO:

UPDATE, ora 00:39 / Caroline Wozniacki câștigă meciul împotriva Mihaelei Buzărnescu, scor 6-4, 3-6, 6-3. “Miki” a dat o replică puternică jucătoarei daneze, care a gestionat mai bine finalul de meci. 

UPDATE, ora 23:45 / Mihaela Buzărnescu a câştigat al doilea set, scor 6-3

UPDATE, ora 22:59 / Caroline Wozniacki a câştigat primul set, scor 6-4.

UPDATE, ora 22:18 / Caroline Wozniacki conduce, scor 3-1.

UPDATE, ora 22:00 / A început meciul Buzărnescu – Wozniacki.

UPDATE, ora 21:45. Maria Sakkari a învins-o pe Kiki Bertens, scor 7-6, 6-3. Urmează confruntarea dintre Buzărnescu şi Wozniacki. 

UPDATE, ora 21:08. Meciul Buzărnescu – Wozniacki se desfăşoară pe Volvo Car Stadium după încheierea confruntării dintre Maria Sakkari şi Kiki Bertens, scor 7-6, 1-0.


Mihaela Buzărnescu – Caroline Wozniacki, Live Video, ora 21.05, în turul 2 de la Charlestone

Pentru calificarea în optimile de finală ale competiției americane, Mihaela Buzărnescu și-a asigurat un cec în valoare de 9.860 de dolari și 55 de puncte WTA. „Sunt foarte fericita pentru cea de-a doua victorie de la Charlestone, dar mai ales pentru ca in ambele meciuri de săptămâna asta am avut forța sa lupt pentru fiecare minge si sa ma bucur de tenis din nou.

Fizic sunt acolo, psihic am evoluat mult și simt ca sunt pe drumul cel bun. Mulțumesc tuturor pentru susținere”, a scris românca pe o rețea de socializare înaintea jocului cu Wozniacki. Daneza a avut și ea parte de un meci ușor în turul precedent. Caroline s-a impus destul de repede, în mai puțin de o oră de joc cu un dublu 6-2 în fața Laurei Siegemund, din Germania.

Mihaela Buzărnescu - Caroline Wozniacki, Live Video, ora 21.05, în turul 2 de la Charlestone. Buzărnescu
Mihaela Buzărnescu a reușit să câștige numai 3 partide în acest an

Wozniacki, laude pentru Buzărnescu

Deși a reușit să o bată mereu, Caroline Wozniaki și-a amintit de precedentele partide cu Mihaela Buzărnescu și a declarat că nu o așteaptă un duel ușor. “Cu siguranta nu e o sportiva in fata careia sa joci usor. E stangace, trimite o multime de mingi inapoi, se misca bine. A evoluat bine anul trecut inainte de accidentare si, desigur, ii place sa joace pe zgura.

Cred ca ii plac suprafetele putin mai lente si am avut meciuri complicate cu ea in trecut. Am crescut jucand cu ea la juniori, asa ca nestim bine. Trebuie sa merg pe teren, sa muncesc din greu si sa fiu agresiva”, a spus Caroline Wozniacki.

  • 31 este poziția pe care o ocupă Mihaela Buzărnescu în clasamentul WTA