Sporturi

Mihaela Buzărnescu, eliminată în semifinale la Strasbourg! A servit pentru meci în setul 2. Video

25.05.2018 | 17:24
Mihaela Buzarnescu eliminata in semifinale la Strasbourg A servit pentru meci in setul 2 Video
ADVERTISEMENT

Mihaela Buzărnescu, locul 32 WTA, a obţinut calificarea în semifinalele turneului WTA de la Strasbourg, în urma unui succes obţinut în două seturi în faţa lui Su-Wei Hsieh, 6-0, 6-3, într-o partidă decisă în doar 71 de minute.


UPDATE, ora 17:26 / Mihaela Buzărnescu a fost foarte aproape la Strasbourg de a ajunge în a treia finală de WTA din acest an, dar a pierdut dramatic meciul cu Dominika Cibulkova, după două ore și 11 minute. Românca a servit pentru finală la scorul de 6-2, 5-4, dar și-a pierdut serviciul și apoi și setul cu 6-7 (5). În decisiv, Buzărnescu a cedat total și s-a înclinat cu 1-6. Mihaela Buzărnescu va juca, împreună cu Raluca Olaru, și în semifinalele probei de dublu de la Strasbourg.

ADVERTISEMENT


Jucătoarea din România a avut un joc solid şi îmbucurător înainte de Roland Garros, turneu la care are statut de cap de serie. Buzărnescu nu i-a oferit adversarei nici măcar o şansă de break în primul set, în timp ce ea sa impus de trei ori pe serviciul advers.  Su-Wei Hsieh a dat o replică mult mai bună în debutul setului secund, însă Buzărnescu a preluat din nou conducerea şi nu a mai cedat până la final.

Buzărnescu va avea o adversară cu nume în penultimul act

Sportiva de 30 de ani bifează la Strasbourg a 3-a semifinală din acest sezon şi va da piept cu învingătoarea partidei dintre Samantha Stosur şi Dominika Cibulkova, ambele jucătoare având săptămâni întregi în Top 10 al clasamentului WTA de-a lungul anilor.

ADVERTISEMENT

Calificarea în semifinale i-a adus Mihaelei 110 puncte în clasamentul WTA, dar şi un cec în valoare de 11.500 de dolari.