Sporturi

Mihaela Buzărnescu s-a calificat în turul al doilea la WTA Madrid 2019! Miki reuşeşte victoria sezonului în circuitul feminin

05.05.2019 | 18:30
Mihaela Buzarnescu sa calificat in turul al doilea la WTA Madrid 2019 Miki reuseste victoria sezonului in circuitul feminin

Mihaela Buzărnescu s-a calificat în turul al doilea la WTA Madrid 2019! În această săptămână, tenisul mondial, atât cel maisculin, cât şi cel feminin, s-a mutat în Capitala Spaniei, acolo unde se desfăşoară turneul Mutua Madrid Open, de categorie Premier Mandatory, cu premii totale în valoare de 7,021,128 de dolari. Competiţia de la Caja Magica se desfăşoară în perioada 4-11 mai.

Mihaela Buzărnescu a obţinut cea mai importantă victorie din 2019

Mihaela Buzărnescu a obţinut o victorie uriaşă la Madrid, un triumf de moral care îi va oferi fără doar şi poate încredere pentru meciurile următoare. Sportiva din Bucureşti, ocupanta locului 29 WTA, a reuşit să o învingă în turul inaugural pe australianca Ajla Tomljanovic, ocupanta locului 43 în clasamentul WTA! Miki, în vârstă de 31 de ani, s-a impus cu scorul de 6-3, 6-2, la capătul unui meci care a durat o oră şi 15 minute de joc!

Chiar dacă venea la Madrid cu un motal destul de zdruncinat după ultima perioadă petrecută în circuitul feminin de tenis, Mihaela Buzărnescu a obţinut o victorie foarte importantă, iar în turul secund la Caja Magica o va întâlni pe letona Anastasija Sevastova, ocupanta locului 13 WTA, care a trecut în primul tur de Kirsten Flipkens, scor 0-6, 6-3, 6-2, după o oră şi 53 de minute de joc.

Mihaela Buzărnescu s-a calificat în turul al doilea la WTA Madrid 2019

Mihaela Buzărnescu, o victorie uriaşă servită moralului!

Mihaela Buzărnescu va primi pentru participarea în turul secund un premiu în valoare de 42.220 de euro şi 65 de puncte în clasamentul WTA. Ajla Tomljanovic venea la Madrid după ce ajunsese în semifinale la Rabat, acolo unde a fost învinsă de Johanna Konta. Miki este cea de-a treia româncă ce reuşeşte să se califice în turul al doilea, asta după ce Sorana Cîrstea a învins-o în mod surprinzător pe Madison Keys, iar Simona Halep a eliminat-o în mod categoric pe Margarita Gasparyan, scor 6-0, 6-4.