Sporturi

Mihaela Buzărnescu şi-a motivat alegerea! ”De ce Steaua?” Ce obiectiv şi-a setat sportiva pentru 2019

12.12.2018 | 19:45
Mihaela Buzarnescu sia motivat alegerea De ce Steaua Ce obiectiv sia setat sportiva pentru 2019
ADVERTISEMENT

Mihaela Buzărnescu şi-a motivat alegerea! ”De ce Steaua?”. Mihaela Buzărnescu, revelaţia din acest an a tenisului mondial feminin, şi-a motivat alegerea Clubului Sportiv al Armatei, club care de curând şi-a premiat sportivii de la toate disciplinele, iar printre sportivii de top care au obţinut performanţe remarcabile în acest sezon a fost şi Mihaela Buzărnescu, locul 24 WTA.

”Am ales Steaua pentru că aici am făcut câteva antrenamente când eram mică şi pentru că doamna Pavel, care a fost pe secţia de tenis, mi-a fost tare dragă de mult timp. Am ales să vin aici pentru că sunt mai multe facilităţi şi suportul este mult mai mare decât în alte părţi. Orice turneu aş câştiga în 2019, pentru mine ar fi un rezultat nemaipomenit. Îmi doresc să ajung în faze ridicate la cât mai multe turnee”, a declarat Mihaela Buzărnescu.

ADVERTISEMENT

Mihaela Buzărnescu a vorbit despre alegerea clubului la care activează

Mihaela Buzărnescu, deşi nu a încheiat anul aşa cum şi-ar fi dorit, din cauza accidentării de la gleznă, are obiective îndrăzneţe pentru noul sezon, şi speră să se apropie tot mai mult de primele zece locuri din clasamentul mondial. “Îmi doresc mult să reintru în top 20 şi apoi în top 10 WTA. Asta îmi doresc cel mai mult. În plus, să am rezultate bune la Grand Slam-uri şi să rămân sănătoasă ca să pot concura la cât mai multe competiţii pe viitor”, a declarat Mihaela Buzărnescu de curând.

De asemenea, ea îşi doreşte ca alături de colegele ei din Fed Cup, să obţină un rezultat foarte bun în această competiţie anul viitor şi, de ce nu, să scrie istorie în Cupa Federaţiei împreună cu Simona Halep & Co.. “Îmi doresc tare mult să câştigăm împotriva Cehiei şi să aducem un titlu ţării noastre. Avem şanse mari. Suntem printre singurele naţiuni din lume care au atâtea jucătoare în top 100.”

ADVERTISEMENT