News

Mihaela Rădulescu, ironizată de Andreea Marin la iUmor! Ce a zis de prezentatoarea Ferma

31.03.2019 | 11:49
Andreea Marin, show pe scena iUmor

iUmor nu încetează să surprindă. În ediția de sâmbătă seara a show-ului de comedie, spectatorii au avut parte de momente cu totul și cu totul speciale. Apropiați ai juraților au urcat pe scena emisiunii pentru a susține momente umoristice. Seara a fost completată de o apariție surpriză.

Andreea Marin a urcat pe scena iUmor. Cum a ironizat-o pe Mihaela Rădulescu

Spre surprinderea membrilor juriului, Andreea Marin și-a făcut apariția pe scena iUmor, în calitate de invitat special. Zâna Surprizelor a susținut un moment de comedie, în care nu a ratat ocazia de a lansa un tir de ironii la adresa Mihaelei Rădulescu. Este de notorietate rivalitatea dintre cele două dive ale televiziunii românești.

Am doi câini, două pisici pufoase, păsărele multicolore şi o veveriţă. Nu am chiar o fermă, încă nu am ajuns chiar atât de departe, e doar un vis în acest moment. Nu oricine poate să-l atingă cu mâna. Dar să mă retrag undeva unde să am ferma mea, când nu-mi mai rămâne nimic altceva de făcut, mă gândesc că este o variantă foarte bună” , a spus Andreea Marin, făcând referire la Ferma, emisiunea pe care Mihaela Rădulescu o prezintă în aceste momente, la Pro TV.

Sâmbătă seara, telespectatorii au avut parte de o ediție specială a emisiunii iUmor
Sâmbătă seara, telespectatorii au avut parte de o ediție specială a emisiunii iUmor

Andreea Marin a făcut show la iUmor. Zâna i-a lăsat mască pe jurați

Andreea Marin și-a început momentul de roast ironizându-l pe Mihai Bendeac. „Dragul meu, ai reuşit în televiziune, ai reuşi în teatru, ce să-ţi mai spun, pentru toate astea n-am nicio explicaţie. Am vorbit cu mama ta şi mi-a spus că atunci când erai tu mic, tatăl tău credea că n-ai nicio şansă ca actor. Ce vizionar tatăl tău, să-l pupi din partea mea. Bine, acum, în televiziune nu-ţi trebuie neapărat un talent special, şi tu ai demonstrat asta din plin” , i-a transmis diva juratului iUmor.

Lucruri extraordinare am de spus, dar le voi spune cu altă ocazie. Eventual la o gală cu o tematică legată de….ce să mai, legată şi anesteziată. Muzica ta a inspirat generaţii întregi de tineri care s-au simţit eliberaţi, mai ales acum de când cu recursul ăsta compensatoriu” , a fost mesajul Andreei Marin pentru Cheloo.