Mihaela Rădulescu şi Felix, prima apariţie publică

Mihaela Rădulescu (45 ani) şi Felix Baumgartner (45 ani) nu se mai ascund. Cei doi îşi asumă povestea de amor pe care o trăiesc şi au apărut pentru prima dată în publi, ieri, la gala...
19.12.2014 | 14:56
Mihaela Radulescu si Felix prima aparitie publica

Mihaela Rădulescu (45 ani) şi Felix Baumgartner (45 ani) nu se mai ascund. Cei doi îşi asumă povestea de amor pe care o trăiesc şi au apărut pentru prima dată în publi, ieri, la gala caritabilă Jose Carreras.

Cu privirea unei adolescente care simte pentru prima dată fluturi în stomac, dar atitudinea unei dive,Mihaela Rădulescu a strălucit la braţul lu Felix Baumgartner, la Gala Jose Carreras, care a avut loc în Germania.
Fotografii de la Getty i-au surprins pe covorul roşu, iar imaginile sunt senzaţionale. Îmbrăcată într-o rochie de culoare verde, la care a accesorizat un clutch şi o pereche de sandale de firmă, Mihaela nu l-a scăpat din ochi pe Felix pe durata întregului eveniment. De remarcat este însă faptul că, deşi nu se potriveau deloc ţinutei strălucitoare, diva de Monaco nu a renunţat la deja cunoscutele brăţări pe care le poartă pe mână.

“Jose Carreras Gala – 18 Decembrie, Germania. Un eveniment de strângere de fonduri pentru bolnavii de leucemie – o cauză extrem de sensibilă şi motivantă pentru marele tenor, el însuşi trăind drama unui cancer chinuitor. Mă bucur nu numai că am participat alături de Felix şi atâtea alte vedete internaţionale, dar şi pentru că am avut posibilitatea să fac o donaţie. Am simţit bucuria de a dărui, într-o ţară străină, pentru oameni pe care nu i-am întâlnit, dar care nu au nevoie de generozitate cu paşaport sau viză, ci doar de… omenie. În continuarea vieţii, “I Do My Part” (este numele proiectului meu caritabil – felul meu de a mulţumi pentru tot ceea ce sunt şi ce am). Sărbătorile vor fi o bucurie, dacă nu vei aştepta daruri, ci le vei face altora…”, a scris Mihaela Rădulescu pe blogul personal.

VEZI POZELE AICI

Mihaela Rădulescu şi Felix Baumgartner sunt împreună de mai bine de două luni.Spynews.ro a anunţat, în exclusivitate, relaţia celor doi şi, la scurt timp, fosta prezentatoare TV a confirmat că s-a despărţit de Dani Oţil, după 6 ani de iubire, şi s-a cumplat cu celebrul Felix Baumgartner.

Austriacul Felix Baumgartner a intrat in istorie, după ce a privit Pământul de la 39 de kilometri înălţime şi s-a aruncat în gol, fiind primul om din lume care a depăşit viteza sunetului.

sursa: spynews.ro