News

Mihaela Triculescu ar putea fi schimbată de la șefia ANAF! Cine i-ar lua locul

01.05.2019 | 13:41
Mihaela Triculescu ar putea fi schimbată de la șefia ANAF!

Mihaela Triculescu, șefa ANAF, ar putea fi înlocuită, la doar câteva luni de la numirea în funcție. Criticile tot mai dese la adresa ei ar împige la o astfel de schimbare, iar cea mai puternică voce în acest sens este cea a lui Eugen Teodorovici.

Mihaela Triculescu ar putea fi schimbată de la șefia ANAF

De asemenea, un alt factor care ar duce la înlăturarea șefei ANAF ar fi banii insuficienți ai Guvernului pentru a-și putea respecta toate promisiunile, astfel că acum caută vinovați. Cel care și-a manifestat nemulțumirea cu privire la prestația Mihaelei Triculescu a fost Ministrul Finanțelor, Eugen Teodorovici. De altfel, furios, oficialul ar fi amenințat-o deja cu demiterea. Acesteia i se reproșează că nu a strâns suficienți bani de la contribuabili și că peste 200.000 de români nu și-au primit banii pe taxa auto, dar și că sistemul informatic merge în continuare extrem de greu.

De menționat este că premierul este singurul responsabil de soarta demiterii șefei ANAF, însă la propunerea ministrului de Finanțe. Chiar dacă până acum nu există date oficiale cu privire la o nouă modificare, sunt vehiculate două nume ce ar pute-o înlocui pe Mihaela Triculescu. Este vorba despre Mirela Călugăreanu, celebră încă de când Tudose avea un ”cuvânt de spus”, și Laura Nasta, vicepreședinte la Direcția Marilor Contribuabili.

Mihaela Triculescu ar putea fi schimbată de la șefia ANAF! Cine i-ar lua locul
Criticile tot mai dese la adresa ei ar împige la o astfel de schimbare, iar cea mai puternică voce în acest sens este cea a lui Teodorovici

Potențialele înlocuitoare sunt Mirela Călugăreanu și Laura Nasta

La câteva săptămâni de când a fost numită președinte al ANAF, CV-ul Mihaelei Triculescu a fost publicat. Documentul confirmă faptul că experiența nu o recomandă pentru un post cu asemenea responsabilitate precum funcția pe care o ocuă. Detaliul interesant de la acea vreme consta în faptul că CV-ul începe cu o eroare uriașă, Mihaela Triculescu grețindu-și numele de familie. Șefa Fiscului trecuse ”Triulescu”, în loc de ”Triculescu”.

Mihaela Triculescu ar putea fi schimbată de la șefia ANAF! Cine i-ar lua locul
Premierul este singurul responsabil de soarta demiterii șefei ANAF, însă la propunerea ministrului de Finanțe

Oficialul și-a încheiat studiile de licență cu o lucrare despre ”Economie și Gestionarea Producției Agroalimentare”, iar în perioada 2006-2008 a făcut un master în ”Analiză diagnostic și evaluarea afacerilor”, și-a luat certificatul de formare pedagogică și Acreditare CNFPA/ANC- Certificat manager de proiect și Acreditare CNFPA/ANC- Certificat formator.

Tags: