Life

Mihai Bendeac, dezvăluiri despre viața sa intimă. Cum s-a trezit pipăit de un alt bărbat, un cunoscut actor și el

14.04.2021 | 15:20
Mihai Bendeac dezvaluiri despre viata sa intima Cum sa trezit pipait de un alt barbat un cunoscut actor si el
Mihai Bendeac a povestit una din cele mai intime experențe de care a avut parte. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Mihai Bendeac a povestit o experiență destul de intimă pe care a trăit-o alături de actorul Radu Mincu, pe care l-a însoțit ca prieten în ediția Chefi la cuțite difuzată pe 13 aprilie.

Juratul de la iUmor a povestit amuzat o întâmplare prin care a trecut când era mai tânăr, într-o tabără, când dormea la un loc cu mai multe persoane.

ADVERTISEMENT

Întrucât s-au făcut mereu glume pe teama orientării sale sexuale, Mihai a dat din casă și a pus pe tapet una din cele mai intime aventuri prin care a trecut, când prietenul său l-a pipăit în timp ce dormea, iar el nu părea să fie deranjat deoarece credea că era o fată.

Mihai Bendeac a avut o experiență gay într-o tabără cu un cunoscut actor

Cei doi au povestit acel moment râzând, chiar dacă atunci erau destul de stânjeniți. Radu a declarat că atunci când și-a dat seama că persoana pe care o atinge nu este fata pe care a pus ochii a avut o reacție de respingere, iar Mihai a susținut că el nu era foarte deranjat pentru că prietenul său își făcea treaba foarte bine.

ADVERTISEMENT

„Eu cu Mihai ne-am cunoscut în facultate prima oară și de atunci am rămas prieteni, amici”, a spus Radu Mincu la testimoniale, la Chefi la cuțite.

„Eu nu ziceam nimic. Se mișca bine”

„Am avut o experiență la un moment dat… O spun pe aia cu tabăra. Dormeam mai mulți în pat și în patul în care dormeam, eram eu, era o colegă și era el, deci trei în același pat.

ADVERTISEMENT

El credea că imediat lângă el este colega și, imediat, în timpul nopții s-a întors și încercând să dezvolte o chestiune sexuală cu colega respectivă a început să mă mângâie pe mine în tot felul de zone”, a mărturisit Mihai Bendeac roșu la față și extrem de amuzat.

„Eu nu ziceam nimic pentru că în somn credeam că este vorba despre colega și chiar se mișca bine, am zis, bă!”, a continuat Mihai. În timp ce el și amicul său Radu Mincu relatau această experiență, Gina Pistol nu și-a putut stăpâni lacrimile de la râs.

ADVERTISEMENT