News

Mihai Bendeac, dezvăluiri fără perdea la iUmor, despre o colegă de breaslă

12.04.2019 | 15:08
Mihai Bendeac, dezvăluiri despre o colegă de breaslă

Mihai Bendeac a dezvăluit faptul că are o slăbiciune pentru una din colegele sale de breaslă. Este vorba de o actriță! Mai multe detalii vor veni în ediția de mâine de la iUmor. Urmărește show-ul de comedie de la orele 20:00, la Antena 1. Delia și Cheloo vor fi uimiți de dezvăluirile fără perdea pe care le înșiruie actorul la masa juriului, apăsat de amintirea frumoasei femei pe care o numește “superbitate absolută”.

Mihai Bendeac, dezvăluiri despre fanteziile cu o colegă de breaslă

Fanii show-ului de comedie vor putea afla azi picanterii despre fanteziile lui Mihai Bendeac. Juratul nu s-a mai putut abține și a recunoscut că are fantezii cu una din colegele sale de pe scenă. „Ea este una dintre cele mai puternice fantezii în lumea noastră, a actorilor! Este considerată această superbitate absolută! E frumoasă și e mișto ea, așa!

Cred că ea este foarte aproape de cum ar putea sa fie o femeie la care să spun: „Mă, ia să mă opresc și eu puțin…”. Cred că ea ar trebui studiată, e ireală!”, a mărturisit actorul. Telespectarorii pot afla numele celei care îi frământă mintea lui Mihai Bendeac mâine, la iUmor, la orele 20:00.  Ediția va avea parte de numere speciale, la care nimeni nu s-ar fi gândit. Aceștia se întrec în magie, glume sau momente de acrebații pentru a trece de vigilenta privire a juraților.

Mihai Bendeac, mărturisiri despre fanteziile pe care le are cu o colegă de breaslă
Mihai Bendeac, mărturisiri despre fanteziile pe care le are cu o colegă de breaslă

Mihai Bendeac, măcinat de problemele personale

“Am avut de luptat și cu niște probleme personale care au început pe la 22-23 de ani. Mă refer la depresii. A fost o luptă continuă. Când am ajuns în stadiul în care efectiv nu s-a mai putut, m-am dus să cer ajutor specializat și am încercat să o țin sub control. Dar e o chestie cu care trebuie să înveți să trăiești toată viața.

În depresie nu există cuvântul ambiție. În fazele nasoale ale depresiei există doar: «Ridică-te din pat!». Ăsta e maximum de ambiție pe care poți să îl atingi. Mi s-a întâmplat să nu mă ridic din pat și trei-patru zile. E o chestie despre care nu prea se vorbește și sunt atât de mulți oameni care suferă de boala asta, a declarat Mihai Bendeac pentru VIVA!.