Fotbal intern

Mihai Dina şi Florin Costea au fost daţi afară de la FC U Craiova 1948. “Au înjurat coechipierii”

08.02.2019 | 14:59
Mihai Dina şi Florin Costea la un antrenament susţinut pentru FC U Craiova 1948. Cei doi au fost daţi afară de la echipa din Liga 3

Mihai Dina şi Florin Costea au fost daţi afară de la FC U Craiova 1948, echipa deţinută de Adrian Mititelu şi care evoluează în Liga a 3-a. Cei doi fotbalişti se aflau în stagiul de pregătire al oltenilor din Lara, Turcia, iar hotărârea a fost luată de Nicolo Napoli şi Marcel Puşcaş.

Conform celor spuse de Marcel Puşcaş, preşedintele de la FC U Craiova 1948, Florin Costea (33 de ani) şi Mihai Dina (33 de ani) au fost daţi afară de la echipă după ce au avut o atitudine necorespunzătoare la adresa coechipierilor lor în stagiul de pregătire susţinut în Turcia.

FC U Craiova 1948 i-a dat afară pe Mihai Dina şi Florin Costea

„Jucătorii sub contract Costea Florin și Dina Mihai au fost excluși din lotul echipei mari, fiind puși la dispoziția clubului. Decizia a fost luată de președintele Marcel Puscaș în urma referatului întocmit de Nicolo Napoli și confirmat de Robert Săceanu. Motivele vizează aspecte disciplinare grave”, se arată pe pagina oficială de Facebook a echipei din Liga 3.

Marcel Puşcaş, preşedintele lui FC U Craiova 1948, a vorbit despre decizia de a-i da afară pe Florin Costea şi Mihai Dina. “La propunerea domnului Napoli am luat această decizie pe motive disciplinare. Au înjurat coechipierii, au întârziat la antrenamente, au avut atitudini incorecte faţă de staff. Nu vreau să detaliez. De bătut nu s-au bătut cu nimeni“, a spus Marcel Puşcaş, conform gsp.

Mesajul postat de FC U Craiova 1948 pe pagina oficială de Facebook
Mesajul postat de FC U Craiova 1948 pe pagina oficială de Facebook

Mihai Dina, reacţie după ce a fost dat afară de la FC U Craiova 1948 alături de Florin Costea

Mihai Dina a comentat şi el în legătură cu decizia luată de U Craiova de a-l da afară de la echipă şi susţine că nu au existat motive de indiciplină, ci a lăsat să se înţeleagă că nu au mai fost doriţi la gruparea din Liga 3. “Apropo de fotbal şi de FC U Craiova. Nu există motive de indiciplină. E doar plăcerea unora să nu mai fim la echipă. Primesc multe mesaje şi oamenii trebuie să ştie adevărul. Numai bine”, este mesajul postat de Mihai Dina pe pagina sa de Facebook.

Ce zice Adrian Mititelu despre situaţia de la FC U Craiova

Adrian Mititelu, patronul echipei din Liga 3, îi susţine pe Napoli şi Marcel Puşcaş şi susţine că lucrurile care au dus la hotărârea ca Mihai Dina şi Florin Costea să fie daţi afară au fost foarte grave. “Relatările lui Puşcaş şi Napoli au fost foarte grave şi e normală decizia pe care cei doi au luat-o. Nu vreau să spun ce s-a întâmplat acolo, dar e foarte grav”, a spus Adrian Mititelu pentru sursa citată mai sus.

Tags: