News

Mihai, fratele lui Radu Mazăre, dezvăluiri despre problemele din Madagascar! Cu cine era în relaţii de “duşmănie”

21.05.2019 | 09:06
Mihai, fratele lui Radu Mazăre, dezvăluiri despre problemele din Madagascar!  Radu Mazare paraseste la sediul DNA, in Bucuresti, luni, 16 martie 2015. Primarul Radu Mazare a fost retinut de procurorii anticoruptie, intr-un dosar deschis dupa ce edilul a fost reclamat la DNA de Agentia Nationala de Integritate (ANI). Foto: Hepta

Mihai, fratele lui Radu Mazăre a făcut o serie de dezvăluiri despre problemele pe care fostul primar al Constanței le-a avut în Madagascar! Astfel, acesta susține că fratele său se afla de aproape trei ani în relații „de dușmănie” cu familia consulului onorific al României din țara africană. Culmea, deși inițial, l-au ajutat pe Radu Mazăre să obțină terenul pentru complexul turistic de lux, consulul onorific Lăcrămioara Toader și fiul ei sunt acum acuzați că ar fi amenințat să preia afacerea.

Mihai, fratele lui Radu Mazăre, dezvăluiri despre problemele din Madagascar! 

De altfel, se cunoaște deja că Lăcrămioara Toader, actualul consul al României în Madagascar, este mama omului de afaceri care în 2012 l-a ajutat pe Radu Mazăre să ia terenul pe care a construit complexul turistic de lux din fosta colonie franceză. Serge Rameau, consul onorific al Madagascarului în România a vorbit şi el despre legăturile pe care fostul primar al Constanţei le avea cu familia Toader.

„Doamna Toader l-a ajutat cu bună-credință pe Radu Mazăre când a venit în Madagascar. Înainte să fie numită consul onorific, a avut un acord de afaceri cu Radu Mazăre. Fiul ei, Dorin, a cumpărat pământ pentru Radu Mazăre, pentru că străinii nu pot cumpăra terenuri în Madagascar. I-a închiriat pe 99 de ani terenul lui Radu Mazăre și a supervizat construcția complexului turistic pe care îl deține. Relația lor s-a destrămat însă, în termeni neamicali”, a spus diplomatul din Madagascar într-un interviu acordat celor de la Europa Liberă.

Mihai, fratele lui Radu Mazăre, dezvăluiri despre problemele din Madagascar!  Radu Mazare paraseste la sediul DNA, in Bucuresti, luni, 16 martie 2015. Primarul Radu Mazare a fost retinut de procurorii anticoruptie, intr-un dosar deschis dupa ce edilul a fost reclamat la DNA de Agentia Nationala de Integritate (ANI). Foto: Inquam Photos
Radu Mazăre a fost extrădat din Madagascar. sursă foto – Hepta

Mihai Mazăre, acuze dure la adresa consulului român din Madagascar

Nici nu a ajuns bine în țară Radu Mazăre după extrădarea din Madagascar că fratele acestuia s-a și pus pe dezvăluiri. „Radu Mazăre se afla de aproape trei ani de zile în relații de dușmănie cu consulul onorific în Madagascar. Acualul consul, că atunci nu era consul, care este o doamnă româncă plecată de vreo 40 de ani și cu fiul dânsei… pe social media, el se consideră că este viceconsul. Acolo este o familie consulară”, a spus Mihai Mazăre, la România TV

Mai mult de atât, Mihai Mazăre spune că familia Toader vrea să pună mâna pe complexul turistic construit de fostul primar în Madagascar. „Acționarii sunt israelieni care au investit în turism. Terenul respectiv este luat în concesiune de mine și de Radu Mazăre împreună cu domnul viceconsul onorific, fiul doamnei consul. Dacă urmăriți explicațiile pe care le-am dat… domnul viceconsul a sunat angajații, a amenințat că vine să preia… afacerea.

Și lucrul ăsta s-a întâmplat și în trecut când s-a declanșat și scandalul dintre ei și când s-a deschis și un dosar penal la procuratura locală a orașului Diego Suarez, unde se află raza jurisdicțională în care se află complexul turistic și procuratura la momentul respectiv i-a dat interdicție de a mai sta în oraș domnului viceconsul”, a mai spus Mihai Mazăre.