Fotbal intern

Incredibil! Fost campion al României şi titular în 2017 în FCSB – CFR a ajuns să joace în Liga a treia!

Mihai Mincă de la CFR Cluj a ajuns in Liga 3. Dan Petrescu a decis să îl dea afară pe Mihai Mincă de la CFR Cluj după ce fotbalistul a fost implicat într-un episod bahic. Însă decizia...
09.10.2017 | 15:40
Incredibil Fost campion al Romaniei si titular in 2017 in FCSB  CFR a ajuns sa joace in Liga a treia
ADVERTISEMENT

Mihai Mincă de la CFR Cluj a ajuns in Liga 3. Dan Petrescu a decis să îl dea afară pe Mihai Mincă de la CFR Cluj după ce fotbalistul a fost implicat într-un episod bahic. Însă decizia “Bursucului” nu a venit imediat, iar portarul fostei campioane a crezut pentru o perioadă că antrenorul a trecut cu vederea ce a făcut jucătorul său, într-o seară, în cantonament, atunci când clujenii se aflau înainte de startul campionatului Ligii 1 Betano.

Astfel, după ce a plecat de la CFR Cluj, Mihai Mincă şi-a căutat o altă echipă, dar până la urmă a ales să semneze în Liga 3 cu Şirineasa. Acesta a parafat contractul săptămâna trecută şi deja a debutat pentru noua sa formaţie. Însă Sirineasa a remizat, scor 1-1, cu Şoimii Lipova, A fost primul pas greşit al echipei în acest sezon, după ce în precedentele şase etape câştigase tot.Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA 7 pentru a vedea programul şi rezultatele din celelalte jocuri din preliminariile CM 2018! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

ADVERTISEMENT

După Mihai Mincă vine şi Florin Costea?

Transferul lui Mihai Mincă s-ar putea să nu fie singurul transfer cu nume al formaţiei din Liga 3. Patronul Nicolae Sarcină îl doreşte la echipa sa şi pe fostul atacant al Universităţii Craiova, Florin Costea. Zilele trecute “Cioară” a fost la Craiova acolo unde a discutat cu Adrian Mititelu o posibilă colaborare la FC U Craiova. Momentan fostul golgheter al României nu a dat nici un răspuns celor doi patroni, deoarece speră încă să îşi găsească o echipă de primă ligă.

Însă, cu toate acestea, ACS Şirineasa rămâne lider detaşat în Seria a 4-a a Ligii 3, cu 19 puncte, cu cinci mai multe decât a doua clasată CS U Craiova 2 şi cu opt faţă de pretendentele la promovare CSM Şcolar Reşiţa şi Naţional Sebiş. Patronul Nicilae Sarcinp îşi doreşte cu orice preţ promovarea în Liga 2 şi face tot posibilul să aducă al echipă câţi mai mulţi fotnaşlişti cu experienţă care au evoluat în Liga 1.

ADVERTISEMENT
Tags: