Fotbal intern

E oficial! Dinamo s-a despărţit de încă un jucător. Foto

05.01.2019 | 11:10
E oficial Dinamo sa despartit de inca un jucator Foto

Mihai Neicuţescu a plecat de la Dinamo în această iarnă, după ce fotbalistul în vârstă de 20 de ani nu a primit foarte multe şanse în prima parte a sezonului 2018 – 2019 din Liga 1 Betano. Atacantul a prins doar 201 minute în 5 meciuri, iar oficialii din “Ştefan cel Mare” l-au cedat în Liga 2.

Mihai Neicuţescu revenise la Dinamo la începutul sezonului 2018 – 2019 din Liga 1 Betano, după ce a fost împrumutat la Chindia Târgovişte, dar Florin Bratu, Claudiu Niculescu şi Mircea Rednic nu s-au bazat pe serviciile lui. VEZI FOTO ÎN GALERIA DE MAI SUS!

Mihai Neicuţescu a plecat de la Dinamo în această iarnă

Gsp anunţă că Mihai Neicuţescu s-a despărţit de Dinamo Bucureşti şi a revenit la Chindia Târgovişte. Anunţul a fost făcut pe pagina oficială de Facebook a echipei din Liga 2. Astfel, fotbalistul în vârstă de 20 de ani se va lupta cu noua lui echipă la promovarea în Liga 1 Betano. În prezent, Chindia Târgovişte se află pe locul 5, cu 44 de puncte, la fel ca U Cluj, care e pe 4. Sportul Snagov, echipa de pe prima poziţie, are 46 de puncte.

Anunţul făcut de Chindia Târgovişte pe pagina oficială de Facebook

Mihai Neicuţescu nu e primul jucător care pleacă de la Dinamo în ultima perioadă. Mircea Rednic a mai renunţat la fotbalişti precum Sergiu Popovici, Andrei Tîrcoveanu, Armando Cooper, Jaime Penedo, Daniel Subotic, Teddy Mezague, Gicu Grozav şi Kino Delorge. Mai mult, pe lista plecărilor se mai află Tomislav Gomelt, fotbalist care a cerut un salariu mai mic pentru a rămâne în “Ştefan cel Mare”, Mircea Axente, Ivan Pesic, Giorgos Katsikas, Vlad Olteanu şi Daniel Popa.

Contactul lui Mihai Neicuţescu cu Dinamo Bucureşti se termină pe 30 iunie 2022 şi este un produs al echipei din “Ştefan cel Mare”.

  • 150.000 de euro este cota lui Mihai Neicuţescu, conform transfermarkt.com