Fotbal intern

Ce ţeapă de milioane şi-a luat Pintilii! Are o avere de recuperat!

În vara anului 2014 Mihai Pintilii s-a transferat de la Steaua din Liga 1 la Al Hilal pentru 2.400.000 de euro, iar internaţionalul român a crezut că a prins cel mai important contract din cariera...
05.07.2017 | 00:08
Ce teapa de milioane sia luat Pintilii Are o avere de recuperat

În vara anului 2014 Mihai Pintilii s-a transferat de la Steaua din Liga 1 la Al Hilal pentru 2.400.000 de euro, iar internaţionalul român a crezut că a prins cel mai important contract din cariera sa.

În 2014 Laurenţiu Reghecmapf a decis să părăsească Steaua şi să semneze cu Al Hilal după ce a câştigat două titluri în Liga 1. Ulterior pe antrenorul de 41 de ani l-a urmat la vremea respectivă şi Mihai Pintilii, după ce Gigi Becali a acceptat să îi dea drumul fotbalistului său pentru 2.400.000 de euro, Însă internaţionalul român nici nu gândea ce o să îl aştepte la arabi.

A dat după un an pe Al Hilal în judecată!

FANATIK.RO a aflat că la trei ani de când a semnat cu Al Hilal, Mihai Pintilii nu a reuşit să îşi recupereze nici în ziua de azi 3.800.000 de dolari banii care i se cuvin din contract. Internaţionalul român a semnat în primul an pe un salariu de  1,2 milioane de dolari, în al doilea an 1,3 milioane de dolari, iar  în al treilea an 1,4 milioane. Însă în 2015 Pintilii a decis să dea în judecată pe Al Hilal deoarece a pretins că nu îşi văzuse nici un dolar din contractul său. Nici Steaua nu apucase să îşi vadă toţi banii penru care bătudr palma cu echipa Al Hilal.

Mirel l-a rezolavat pe Gigi, dar nu şi pe Pintilii!

Însă în momentul în care a preluat Steaua, Mirel Rădoi l-a asigurat pe George Becali că îşi va pune în acţiune toată influenţa pe care o are pentru a recupera de la Al Hilal banii pe care latifundiarului din Pipera îi mai avea de încasat , dar arabii refuzau să mai plătească deoarece nu mai erau mulţumiţi de evoluţiile lui Pintilii, Iar Rădoi a reuşit, deoarece Gigi Becali şi-a recuperat toţi bani. Însă pentru Pintilii nu a putut face nimic. Internaţionalul Stelei nici în ziua de azi nu şi-a mai încasat banii de la Al Hilal.