Fotbal intern

Mihai Pintilii, ofertat să îi ia locul lui Mihai Stoica la FCSB. “Te-a ajuns bătrânețea și pe tine! Lasă-te!”

12.04.2019 | 11:10
Mihai Pintilii ofertat sa ii ia locul lui Mihai Stoica la FCSB Tea ajuns batranetea si pe tine Lasate

Mihai Pintilii a ajuns la 34 de ani, iar mijlocașul central al FCSB-ului se accidentează din ce în ce mai des. Astfel, Mihai Stoica i-a propus internaționalului român să se lase de fotbal și să îi ia locul pe banca tehnică a vicecampioanei României.

Mihai Pintilii, ofertat să îi ia locul lui Mihai Stoica la FCSB

Ultima accidentare suferită de Mihai Pintilii a avut loc în meciul disputat de FCSB contra celor de la Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, scor 2-0, după 14 minute petrecute pe teren, iar mijlocașul central a plecat în Serbia, la Belgrad, pentru a se trata la doctorul Marijana Kovacevic, informație oferită de FANATIK pe 9 aprilie.

Mihai Stoica s-a ținut de glume după accidentarea sufeirtă de Mihai Pintilii în meciul cu Sepsi OSK, iar directorul sportiv al vicecampioanei României i-a propus în repriza a doua a meciului de pe Arena Națională să îi ia locul în staff-ul tehnic al roș-albaștrilor.

Mihai Pintilii în timpul unui antrenament susținut de FCSB

Ce i-a transmis Mihai Stoica lui Pintilii

“În timpul reprizei secunde, i-am spus, după ce l-am văzut cu piciorul ăla bandajat, “te-a ajuns bătrânețea și pe tine! Lasă-te și vino în locul meu! Pe mine m-a ajuns bătrânețea să stau pe bancă, mă duc în tribună, vino tu!,,”, a declarat Mihai Stoica pentru D igi Sport.

Mihai Pintilii a jucat în sezonul 2018 – 2019 din Liga 1 Betano în 9 meciuri, iar în 8 a început titular. Cotat de site-urile de specialitate la 500.000 de euro, mijlocașul central în vârstă de 34 de ani a revenit la FCSB în luna ianuarie a anului 2016 și are un contract valabil până în iunie 2020 cu gruparea roș-albastră. Pintilii a mai jucat pentru FCSB în perioada iulie 2012 – iulie 2014.