Fotbal intern

Mihai Roman s-a rupt în Milsami Orhei – FCSB 1-2! Cât stă şi primul verdict al medicilor! EXCLUSIV

19.07.2019 | 12:33
Mihai Roman sa rupt in Milsami Orhei  FCSB 12 Cat sta si primul verdict al medicilor EXCLUSIV
Sergiu Popovici si Mihai Roman in meciul de fotbal dintre FCSB si AFC Hermannstadt, din cadrul Ligii 1 Casa Pariurilor, desfasurat pe Stadionul Nicolae Dobrin din Pitesti, duminica 14 iulie 2019. © FOTO:Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Mihai Roman s-a rupt în Milsami Orhei – FCSB 1-2, partidă care a adus calificarea vicecampioanei României în turul 2 preliminar din Europa League. Fotbalistul de 34 de ani a suferit o accidentare pe finalul meciului jucat în Republica Moldova şi nu a mai putut continua. FANATIK a aflat care este primul verdict al doctorilor, iar veştile nu sunt deloc bune pentru Bogdan Andone.

Mihai Roman s-a rupt în Milsami Orhei – FCSB 1-2. Emoţii pentru Bogdan Andone

Mihai Roman s-a rupt în ultimele minute din meciul Milsami Orhei – FCSB 1-2 şi a trebuit să părăsească terenul. FANATIK a aflat că după primele investigaţii ale medicilor, mijlocaşul ofensiv de 34 de ani a suferit o leziune musculară. În aceste condiţii, Bogdan Andone nu se va putea baza pe fotbalistul mutat pe postul de fundaş stânga, acesta putând să stea pe bară şi două luni dacă verdictul final al doctorilor va fi ruptură musculară.

În aceste condiţii, Bogdan Andone îl va folosi pe Mihai Bălaşa pe postul de fundaş stânga, aşa cum s-a întâmplat în victoria cu Hermannstadt, scor 4-3, din prima etapă a sezonului din Liga 1. Mihai Roman a evoluat pentru FCSB în cele două meciuri cu Milsami Orhei din turul 1 preliminar din Europa League.

Mihai Roman s-a rupt în Milsami Orhei - FCSB 1-2
Mihai Roman s-a rupt în Milsami Orhei – FCSB 1-2

FCSB, probleme cu accidetările în startul sezonului

Harlem Gnohere a început antrenamentele în sală, după ce atacantul francez a suferit o operaţie în luna iunie. Cu toate acestea, fotbalistul de 31 de ani se va putea antrena cu echipa abia peste trei săptămâni. Olimpiu Moruţan a suferit o întindere la ligamentul genunchiului pe finalul pregătirilor din vară şi va absenta două luni.

Marko Momcilovic este o altă absenţă a celor de la FCSB, însă Bogdan Andone a anunţat recent că fundaşul stânga a revenit la antrenamente şi va fi apt să joace peste patru săptămâni. În plus, Mihai Pintilii absentează, nefiind în lot pentru primele trei meciuri ale vicecampioanei României în startul noului sezon.