News

Mihai Șora, discurs în fața a mii de oameni în Piața Victoriei: “Să fim noi înşine fiind europeni desăvârşiţi”

19.05.2019 | 20:19
Mihai Sora discurs in fata a mii de oameni in Piata Victoriei Sa fim noi insine fiind europeni desavarsiti
ADVERTISEMENT

Mii de bucureșteni au ieșit în Piața Victoriei pentru a convinge oamenii să iasă la vot pe 26 mai și să nu voteze cu PSD. Printre persoanele prezente în piață s-au numărat și actorul Marius Manole și filozoful Mihai Șora, care au discutat cu cei care au ajuns la mitingul presărat cu discursuri antiguvernamentale, coregrafii speciale și lozinci pro-europene.

Mihai Șora, discurs la mitingul pro-Europa din Piața Victoriei

Manifestația organizată de cei de la Delic are loc duminică, 19 mai, la câteva ore după ce în Piața Victoriei a avut loc un miting electoral, al celor de la Partidul Național Liberal. Au fost chemați să cânte publicului trupele Vama, Omul cu Șobolani și Taxi. Funkoteca se ocupă pentru animarea celor prezenți în piață.

ADVERTISEMENT

Printre personalitățile care au ținut discursuri în piață se numără și actorul Marius Manole. Acesta a spus că românii nu trebuie să uite incendiul din Colectiv și nici pe Călin Farcaș, românul care a murit cu banii în mână pentru că nu a putut beneficia de transplant în România, sistemul medical fiind unul defect.

Victor Rebengiuc, prezent și el la evenimentul ”Toți pentru Europa”. Sursa foto: Facebook Declic

Mihai Șora îi îndeamnă pe români să meargă la vot: E important să fim în Europa

Mihai Șora i-a îndemnat pe români să demonstreze că sunt europeni pe 26 mai. Acesta a spus că trebuie să fim în Europa și trebuie să avem prieteni în Europa. Filozoful de 102 ani i-a emoționat pe cei prezenți în Piața Victoriei cu discursul său, urmat apoi de solistul Dan Teodorescu de la trupa Taxi.

ADVERTISEMENT

”E important să fim aici ca să ne spunem părerea limpede şi răspicat. Suntem români şi suntem europeni în acelaşi timp şi în aceeaşi măsură. Să fim noi înşine fiind europeni desăvârşiţi. E important să fim în Europa pentru a nu fi singuri şi pentru a fi înconjuraţi de prieteni“, a declarat Mihai Șora în fața mulțimii.