Fotbal intern

Mihai Stoica a fost înjurat de fanii FCSB prezenți la Ploiești! “Peluza Roș-albastră” și-a arătat din nou susținerea pentru Narcis Răducan

20.10.2019 | 20:26
Mihai Stoica a fost înjurat de fanii FCSB prezenți la Ploiești!
Suporterii FCSB care au făcut deplasarea la Ploiești pentru jocul cu Chindia
ADVERTISEMENT

Mihai Stoica a intrat în colimatorul fanilor după ultimele atacuri îndreptate către actualul director sportiv al celor de la FCSB, Narcis Răducan. O parte dintre fanii roș-albaștri prezenți la Ploiești pentru meciul cu Chindia, din etapa a 13-a dn Casa Pariurilor Liga 1, l-au înjurat preț de câteva zeci de secunde pe fostul oficial vicecampioanei.

Mihai Stoica, înjurat la Ploiești de fanii FCSB

FCSB întâlnește Chindia Târgoviște la Ploiești, în ultimul meci al zilei din etapa a 13-a din Casa Pariurilor Liga 1. Mai mulți fani au făcut deplasarea de la București, iar înainte de primul fluier al jocului, l-au înjurat timp de câteva zeci de secunde pe Mihai Stoica, plecat de la FCSB la începutul lunii august.

ADVERTISEMENT

Deși Meme a fost unul dintre preferații ultrașilor “roș-albaștri”, neratând nicio ocazie de a ironiza rivala Dinamo, în ultimul timp fostul director sportiv al celor de la FCSB a intrat în colimatorul suporterilor, după atacurile repetate îndreptate către Narcis Răducan, actualul oficial al echipei patronate de Gigi Becali.

Meme Stoica a plecat de la FCSB în luna august. Sursă Foto: Sportpictures
Meme Stoica a plecat de la FCSB în luna august. Sursă Foto: Sportpictures

Fanii chiar au postat recent pe pagina oficială de Facebook un mesaj de susținere pentru actualul director sportiv, suporterii arătându-și aprecierea pentru lucrurile bune făcute de Narcis de când a deventi oficial la FCSB. În același mesaj era amintit și Mihai Stoica, căruia cei din Peluza Roș-albastră îi transmiteau să nu mai intervină în problemele echipei.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri