Fotbal intern

Mihai Stoica a taxat-o pe Gabriela Firea, fina lui Gigi Becali. “E inadmisibil aşa ceva!”

03.11.2018 | 10:24
Mihai Stoica a taxato pe Gabriela Firea fina lui Gigi Becali E inadmisibil asa ceva

Mihai Stoica, directorul sportiv al FCSB-ului, nu a ezitat să o taxeze pe Gabriela Firea, deşi Gigi Becali, patronul vicecampioanei României, este naşul de cununie al primarului Bucureştiului. Oficialul “roş-albaştrilor” s-a declarat dezamăgit de faptul că gazonul de la “Arena Naţională” nu este îngrijit aşa cum trebuie, deşi FCSB plăteşte o sumă destul de mare pentru a putea juca pe cel mai mare stadion din România.

Meme Stoica crede că Primăria Bucureştiului încasează sume exorbitante din chirii, iar starea gazonului de pe “Arena Naţională” arată din ce în ce mai rău. Acesta a lăsat să se înţeleagă că Gabriela Firea nu face nimic pentru a asigura o suprafaţă de joc la cel mai înalt nivel, dar că organizează competiţii de gen “Daciada”, numai pentru a obţine voturi.

Gabriela Firea, fina lui Gigi Becali, taxată de Mihai Stoica

“Arena Națională a fost măcelărită de o competiție gen Daciada. Aproape 30 de ani au trecut de la Revoluție și asistăm la o mare bătaie de joc. Înțeleg populismul unora, dar nu înțeleg de ce, pe un stadion unde noi plătim sume exorbitante, noi nu putem să jucăm în cele mai bune condiții pentru că cineva vrea să-și facă reclamă.

Este inadmisibil așa ceva! În vară vor fi mari concerte, noi dacă jucăm în competiții europene trebuie să ne rugăm de cei de la Giurgiu să ne găzduiască. Nu se poate așa ceva, ce se întâmplă la noi nu se întâmplă, probabil, nicăieri! Atât timp cât se fac stadioane: Arena Națională – sute de milioane; Craiova – zeci de milioane; Cluj Arena – zeci de milioane. Și suprafețele de joc sunt execrabile, ce se întâmplă cu țara asta? E normal… Hai să facem acțiuni, să fim votați. O rușine!”, a declarat Mihai Stoica, vineri seară.

Daciada, competiţia la care făcea referire Meme Stoica, a avut loc în această săptămână, când 227 de echipe de juniori au evoluat pe Arena Naţională la Cupa Centenarului Marii Uniri. Starea gazonului de pe cel mai mare stadion din România este execrabilă, înaintea meciului dintre FCSB şi Astra Giurgiu.

Gazonul de la Arena Naţională
  • 13.000 de euro pentru fiecare meci jucat pe Arena Naţională plăteşte FCSB