Fotbal intern

Mihai Stoica l-a făcut praf pe Cojocaru: „Știți ce mi-a spus după meci?”

18.02.2019 | 22:38
Mihai Stoica la facut praf pe Cojocaru Stiti ce mia spus dupa meci
Mihai Stoica a vorbit despre greșelile arbitrului Cojocaru

Directorul sportiv al FCSB, Mihai Stoica, a avut o reacție nervoasă la adresa arbitrului Adrian Cojocaru, după partida jucată cu Concordia Chiajna, la capătul căruia a terminat la egalitate, scor 0-0. Meme Stoica a fost nervos pentru faptul că oficialul nu a dat o lovitură de la 11 metri, după o intervenție a lui Andrei Marc la Dennis Man, în prelungirile partidei.

După meci, Stoica s-a adresat jurnaliștilor prezenți la arena din Chiajna și a amintit de o partidă arbitrată de Cojocaru împotriva lui CFR Cluj în 2017, în care Denis Alibec a fost eliminat de oficialul originar din Galați:  „Ne-a arbitrat la un meci foarte important cu CFR Cluj, pe ceață! Acolo pe ceață a văzut să îl elimine pe Alibec, să nu dea penalty pentru noi, să dea penalty pentru CFR! Mi se pare extraordinar. Nu înțeleg cum un arbitru de talia lui Cojocaru… L-am avut junior la Oțelul Galați… Știți ce mi-a spus Cojocaru după meci? << Nu puteam să dau penalty, că a atins mingea>>. Poftim? Păi oamenii din studiouri ce zic? Sau Samaras (n.r. Kyros Vassaras, șeful Comisiei Centrale a Arbitrilor) ăla ce o spune?”

Mihai Stoica l-a distrus pe Cojocaru după greșeala din prelungirile partidei

La sfârșitul Mihai Stoica a reacționat extrem de dur la adresa arbitrului Cojocaru. Meme a intrat pe teren și i-a reproșat arbitrului că nu a dat penalty. „Ne-ai făcut praf! Nu se poate așa ceva! Numai cu Steaua se întâmplă!”, a spus oficialul FCSB arbitrului pe care l-a urmărit până la vestiarul stadionului din Chiajna.

După acest meci, cele trei echipe de pe podium sunt grupate în trei puncte. CFR Cluj are 58, FCSB și Craiova au câte 55 de puncte. Etapa viitoare, FCSB va întâlni chiar pe Craiova, într-un derby pe Arena Națională.