Fotbal intern

Meme îl distruge pe Dan Petrescu: “O regie! Să se ia măsuri”

Dan Petrescu a înjurat arbitrii şi Mihai Stoica cere ca antrenorul de la CFR Cluj să fie sancţionat dur. vezi detalii
10.03.2018 | 13:07
Meme il distruge pe Dan Petrescu O regie Sa se ia masuri

Mihai Stoica a fost deranjat de comportamentul avut de Dan Petrescu în meciul lui CFR Cluj cu CSM Politehnica Iaşi şi cere ca membrii Comisiei de Disciplină să-l sancţioneze pe antrenorul liderului:

“Nu mă intersează ce bazaconii spun unii, presiuni. Noi cu Călin am făcut 1-0 cu Voluntariul. Problema este că unii chiar consideră că li se poate permite absolut orice. Dan Petrescu a spus şi cât va sta suspendat după ce a făcut aseară. Am văzut că Petrescu a înjurat de morţi într-o zi importantă pentru creştinătate. Nu e normal! Totul este o regie. dar de ce Petrescu nu îl împinge şi nu îl înjură pe Deac? Ştie că nu îi permite! El o face cu Păun şi Manea, pentru că-s copii, Păun e băiat de bun simţ. Am lucrat cu Petrescu, pe Nicu Epaminonda îl înjura, cu Maftei n-a putut. Galamaz i-a zis să nu mai facă asta pentru că îl deranjează şi nu l-a mai înjurat.

“Aşa ceva nu se poate permite”

Eu am fost suspendat o lună la meciul cu Craiova, că m-am bucurat excesiv pentru un gol, am depăşit spaţiul tehnic. Miriuţă a ajuns să se bucure prin peluză. Cred că de data asta cineva trebuie să ia măsuri împotriva unui om care scoate în faţă trecutul, e un antrenor de geniu, o spun cu toată responsabilitatea, dar aşa ceva nu se poate permite. Şi este pentru a câta oară când face asta? Dacă memmbrii Comisiei de Disicplină cred că acest gest poate fi cauţionat încă o dată, nu mai înţeleg nimic. La 1-0 trebuia să primească penalty, dar nu e vina nimănui că jucătorul nu a căzut când a fost tras şi a aşteptat să vadă dacă ajunge la minge.

Rămâne de văzut dacă înjurăturile de morţi se sancţionază, poate se premiază.  Cine ştie, poate stă pe bancă în meciul cu noi, poate primeşte avertisment. Nimeni nu spune asta, le spun eu, că de-aia am venit. Miza este imensă şi trebuie să avem şi avantaje şi dezavantaje. E chestie de..nu ştiu, spre penal… Golul CFR-ului împotriva Stelei este în urma unei greşei grave de arbitraj, Bîrsan n-a sesizat”, a spus Mihai Stoica la conferinţa de presă.