Fotbal intern

Mihai Stoica, reacție după ce Ianis Hagi a fost faultat grav în Sepsi – Viitorul. “Ar fi interesantă explicația lui Bîrsan!”

22.02.2019 | 21:37
Momentul în care Ousmane Viera îl faultează grav pe Ianis Hagi. Reacția lui Mihai Stoica după decizi aluată de arbitru în Sepsi - Viitorul

Mihai Stoica, directorul sportiv al FCSB-ului, a reacționat pe contul său de Facebook după ce Ianis Hagi, căpitanul Viitorului, a fost faultat grav de Ousmane Viera în meciul jucat pe teren celor de la Sepsi OSK Sfântu Gheorghe.

În minutul 47 al partidei dintre Sepsi OSK și Viitorul Constanța, din etapa 25 a Ligii 1 Betano, sezonul 2018 – 2019, Ousmane Viera a avut o intrare criminală asupra lui Ianis Hagi. Deși căpitanul fostei campioane a României era plin de sânge în zona genunchiului, arbitrul Marcel Bîrsan a lăsat jocul să continue.

Reacția lui Mihai Stoica după ce Ianis Hagi a fost faultat grav în Sepsi – Viitorul

Ousmane Viera, fundașul central al lui Sepsi OSK, nu a încasat nici măcar cartonașul galbne pentru intrarea dură asupra lui Ianis Hagi, lucru taxat de Mihai Stoica. Oficialul FCSB-ului a postat un mesaj pe pagina sa de Facebook în care a taxat prestația centralului din meciul de la Sfântu Gheorghe. “Bravo, Ianis. Să rămâi pe teren după o asemenea intrare denotă mare caracter. Ar fi interesantă explicația lui Bârsan”.

Mesajul postat de Mihai Stoica pe pagina de Facebook
  • 2,5 milioane de euro este cota lui Ianis Hagi, conform transfermarkt.com