Fotbal intern

Mihai Stoichiţă, după Lituania – România 1-2: “Terenul a nivelat valorile! Talentul nu poate fi luat de un asemenea gazon”

12.10.2018 | 09:31
Mihai Stoichita dupa Lituania  Romania 12 Terenul a nivelat valorile Talentul nu poate fi luat de un asemenea gazon

Directorul tehnic al echipei naţionale a vorbit la finalul partidei Lituania – România 1-2 şi a oferit o declaraţie amuzantă. Mihai Stoichiţă ce s-a contrazis fără să vrea privind gazonul artificial de la Vilnius unul cu care jucătorii români nu sunt familiarizaţi.

“M-au surprins puțin lituanienii. Nu sunt jucători slabi. Bine că a ieșit cu bine. Am stat bine în picioare. N-am strălucit din punct de vedere tehnic, era și greu. N-a fost rău per total! Terenul a nivelat valorile. Era un teren normal doar pentru jucătorii Chiajnei probabil (n.r. are tot sintetic). Întotdeauna un astfel de teren pune probleme și calitatea fotbalului are de suferit. Jucătorii naționalei noastre vin de la niște echipe cu terenuri foarte bune. Majoritatea dintre ei de fapt!

Declaraţia amuzantă a lui Mihai Stoichiţă despre Lituania – România 1-2

Meciul a fost decis de o execuție tehnică deosebită a lui Maxim. Talentul nu poate fi luat nici de un asemenea teren. A sclipit exact când a trebuit. Și Serbia a suferit aici foarte mult. Lituania a avut mai multe ocazii cu ei decât cu noi. Cred că putem bate. Dacă mă iau după unele aspecte din meciul tur cu ei și unele din seara asta, eu cred că putem învinge. Ok, nu va mai fi prospețimea din seara asta, dar și sârbii au jucat. Condițiile de start sunt identice”, a declarat Mihai Stoichiţă despre partida Lituania – România 1-2 la un post de televizine.

Stoichiţă despre Lituania - România 1-2. Mihai Stoichiţă prezent în cadrul Adunării Generale a FRF, desfăşurată în Sala Nicolae Dobrin de la sediul Federaţiei Române de Fotbal din Bucureşti, miercuri 18 aprilie 2018
Stoichiţă despre Lituania – România 1-2. Mihai Stoichiţă prezent în cadrul Adunării Generale a FRF, desfăşurată în Sala Nicolae Dobrin

Echipa naţională a României s-a impus cu scorul de 2-1 la Vilnius, în faţa Lituaniei, după golurile lui Alexandru Chipciu şi Alexandru Maxim, şi va evolua la Bucureşti, pe Arena Naţională, în faţa reprezentativei din Serbia. Partida are loc duminică, 14 octombrie, de la ora 16:00 şi va fi transmisă în format LIVE VIDEO pe FANATIK.RO.