Life

Mihai Voropchievici: „Anul 2021 este anul Bivolului de Metal Alb în zodiacul chinezesc”. Ce înseamnă asta?

06.12.2020 | 09:25
Mihai Voropchievici Anul 2021 este anul Bivolului de Metal Alb in zodiacul chinezesc Ce inseamna asta
ADVERTISEMENT

Mihai Voropchievici este de părere că anul 2021 va fi cu siguranță anul Bivolului de Metal Alb în ceea ce privește zodiacul chinezesc.

Astrologul aduce vești din îndepărtatul zodiac chinezesc, care se anunță unul cu schimbări mari, schimbări complicate pentru unii, favorabile pentru alții. Trebuie să ne înarmăm cu răbdare, să fim mai înțelepți, mai îngăduitori, mai ales că am trecut printr-o perioadă grea în 2020.

ADVERTISEMENT

„Este anul Bivolului de Metal Alb. Deci, alb înseamnă puritate, dar metalul este tăios. Dacă te iei cu bivolul în coarne, n-ai sorţi de izbândă anul viitor. Acum, în anul Şobolanului am stat toţi băgaţi prin găuri pentru că asta s-a vrut: să stăm ascunşi pentru ca şobolanul ăla mai mare să meargă pe afară să facă alte rele. COVID-ul a fost cel mai mare şobolan al anului”, este de părere numerologul Mihai Voropchievici.

Mihai Voropchievici: 2021 este Anul Bivolului de Metal Alb

Chiar dacă am avut o perioadă grea, în care toată planeta a fost greu încercată și încă mai există pandemia care de coronavirus care face victime, mulți oameni vor avea forță de muncă, vor găsi putere, se vor aduna și vor face lucruri mărețe.

ADVERTISEMENT

„Anul viitor, în anul Bivolului, trebuie să dăm dovadă de forţă de muncă, să construim încet, fără grabă, dar să fim de o corectitudine fantastică. Şi să avem grijă, pentru că va veni un volum de muncă atât de mare şi avem extraordinar de mulţi şomeri să nu începem să alegem.

Pentru că niciodată nu poţi să ajungi mare din prima. Cinci înseamnă policalificare, recalificare, diversificare. Aduce schimbări în toate planurile. Şi sufletesc şi în primul rând, cea mai mare schimbare este aici, în interior.

ADVERTISEMENT

Fiecare om se va schimba interior. Schimbarea mare va veni în preajma Crăciunului, de sărbători. Începe cu Moş Nicolae. După 6 decembrie, atunci să vedeţi schimbare mare”, a mai spus numerologul.

Dacă până acum am fost rezervați în ceea ce privește călătoriile, începând cu 2021 vor avea parte de mai multe zboruri, de mai multe zile cu soare în suflet, vor face mi multe vizite, iar lucrurile vor reveni încet, încet la normal.

ADVERTISEMENT

„Ca dacă nu vii cu schimbare şi nu înţelegi, ai tot mentalitate retrogradă şi vezi că e un gard, un zid de beton şi tot cu capul în gardul ăla dai, trebuie să vii cu lumină. Anul viitor înseamnă mişcare. Şi ne vom mişca pentru că toate schimbările astea majore vin pe cifra fericirii imprevizibile. Sufletul omului are nevoie de frumuseţe şi de bucurie.

Toate lunile pare vor avea o încărcătură mai benefică. Adică februarie, aprilie, iunie, august, octombrie şi decembrie. Sunt şase luni mari, să ne bucurăm de ele. Nimic nu rămâne neproporţionat. Prima jumătate pentru cei cu cifra destinului pară, a doua jumătate pentru ceilalţi”, mai spune Mihai Voropchievici.

Luna cinci într-un an cinci, adică în mai 2021, este o lună de acţiune. Atunci ce schimbărie? Luăm foc

Mihai Voropchievici anunță foarte multe schimbări pe plan amoros pentru cei care se află deja într-o relație de cuplu, însă va fi cu adevărat un an bun pentru cei care urmează să aibă o relație, fiind primul an de relație, un număr impar, care aduce noroc, în zodiacul chinezesc.

„Pentru noi individual, avertizarea vine în mod individual în funcţie de anul personal pe care îl avem. Ne pliem pe toată încărcătura şi la toată lumea va fi paritate. Cinci are în părţile laterale doi cu doi, deci este axul balanţei. Se va menţine un echilibru.

Favorizaţi vor fi cei care intră cu an personal impar. Adică să spun: tu ai anul viitor an patru, iar cu cinci, înseamnă nouă. Deci e un an bun. Dar cel care are an cinci şi cu trei e opt, înseamnă multă muncă, dar şi câştiguri. Dar şi mare atenţionare că tendinţa de a munci prea mult creează suspiciuni.

Fiecare om, în funcţie de anul personal. Anul personal se calculează astfel: adunăm ziua de naştere cu luna şi cu cinci de anul viitor şi aflăm în ce an personal ne aflăm. Şi ce ne aşteaptă.

Numerele merg paralele cu zodiile. Şi astrele se aliniază în aşa fel să te determine să munceşti. Sunt conjucţii frumoase, sunt schimbări. O să îl avem pe Mercur la retrograd de vreo patru ori.

Anul elimină rutina. Nu avem voie să ne bazăm tot pe rutina. O lăsăm deoparte pentru că e an de schimbare şi de mergere înainte. Nu mă schimb şi mă întorc în urmă”, a conchis celebrul astrolog la Antena 3.

 

ADVERTISEMENT
Celebra prezentatoare TVR rupe tăcerea despre idila cu Ioan Neculaie, fostul patron de...
Celebra prezentatoare TVR rupe tăcerea despre idila cu Ioan Neculaie, fostul patron de la FC Brașov: „A înșela înseamnă să fii cu sufletul în altă direcție”
Planul a fost dezvăluit: părțile bătuseră palma! Aleksei Navalnîi a murit cu doar...
Planul a fost dezvăluit: părțile bătuseră palma! Aleksei Navalnîi a murit cu doar câteva zile înainte ca totul să se schimbe
Kremlinul a anunțat ce se va întâmpla în cazul în care NATO va...
Kremlinul a anunțat ce se va întâmpla în cazul în care NATO va trimite trupe în Ucraina: "Ar fi inevitabil un conflict"
„Așa am scăpat de retenția de apă”. Amna are un obicei simplu după...
„Așa am scăpat de retenția de apă”. Amna are un obicei simplu după fiecare masă
Inspectorii antifraudă vor avea dreptul să poarte arme
Inspectorii antifraudă vor avea dreptul să poarte arme
Recordmanul mitei din 2023. Cine este politicianul prins de DNA cu cea mai...
Recordmanul mitei din 2023. Cine este politicianul prins de DNA cu cea mai mare șpagă în valiză
Cum ajută CIA în secret Ucraina să lupte cu Putin
Cum ajută CIA în secret Ucraina să lupte cu Putin
O mamă indignată a scris un bilet pentru educatoarea fiicei sale și l-a...
O mamă indignată a scris un bilet pentru educatoarea fiicei sale și l-a lipit pe caserola de mâncare. Ce o învățase dascălul
Cât a costat înmormântarea Mioarei Roman. Lumea s-a înghesuit pentru pomană
Cât a costat înmormântarea Mioarei Roman. Lumea s-a înghesuit pentru pomană
Prințul William, gest bizar în public. A plecat de la o slujbă comemorativă
Prințul William, gest bizar în public. A plecat de la o slujbă comemorativă
Ce artist celebru din România pleacă la Asia Express cu IUBITUL LUI. Lista...
Ce artist celebru din România pleacă la Asia Express cu IUBITUL LUI. Lista completă a concurenților
Florin Dumitrescu, prima reacţie despre divorţul de Cristina. Cei doi au împreună două...
Florin Dumitrescu, prima reacţie despre divorţul de Cristina. Cei doi au împreună două fetiţe: „Dumnezeu e sus și vede!”
O teroristă germană din Facțiunea Armata Roșie, căutată de 30 de ani și...
O teroristă germană din Facțiunea Armata Roșie, căutată de 30 de ani și acuzată atacuri cu bombă și jafuri armate, a fost arestată la Berlin
Dan Negru, revoltat de prețurile din magazine. Cât a ajuns să coste planta...
Dan Negru, revoltat de prețurile din magazine. Cât a ajuns să coste planta care „astupă foamea săracului”