Life

Mihai Voropchievici, despre menirea spirituală a fiecărei zodii: ”Racii răspândesc emoția”

08.12.2020 | 12:06
Mihai Voropchievici despre menirea spirituala a fiecarei zodii Racii raspandesc emotia
Mihai Voropchievici, despre menirea spirituală a fiecărei zodii: ”Racii răspândesc emoția”. Sursa foto: captură video antena3.ro
ADVERTISEMENT

Mihai Voropchievici a prezentat recent menirea spirituală a fiecărui semn zodiacal, precizând care este misiunea pe care Dumnezeu le-a dat zodiilor. 

Numereologul a explicat în cadrul emisiunii „Adevăruri ascunse” de la Antena 3 care este menirea fiecărei zodii pe acest Pământ, menționând cine este nativul cu cea mai grea misiune.

ADVERTISEMENT

Așadar, află din rândurile de mai jos care este sarcina pe care trebuie să o ducă toate cele 12 zodii mai departe în această lume.

Menirea spirituală a fiecărui nativ. Ce spune numerologul Mihai Voropchievici

Berbec

Acest nativ nu este numai deschizător de horoscop, dar și de drumuri. Are menirea să ducă mai departe cuvântul său pentru a sădi toată învățăturile. Mai exact, este un fel de vestitor al poruncilor divine.

ADVERTISEMENT

Taur

Ești înzestrat cu puterea de a preface sămânța în substanță, adică tot ce primești ca învățătură trebuie să pui în aplicare. Trebuie să îndeplinești tot ce ți s-a spus, altfel semințele vor fi răspândite în vânt.

Gemeni

Divinitatea ți-a hărăzit toate întrebările fără răspuns pentru că în permanență ești în căutarea unor răspunsuri. Acumulează cunoștințe de durată pe care le poți transmite și altor generații, nu mai fii superficial.

ADVERTISEMENT

Rac

Darul Mântuitorului pentru tine este de a răspândi emoția, să transmiți stările tale și mai departe. Fii mai simțitor la nevoile celor din jur, nu mai trece așa repede de la o stare la alta.

Leu

Arată lumii întreaga creație a divinității plină de strălucire. Trebuie să te îngrijești și de mândria ta, fiind conștient că și aceasta vine de la Creator.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Acestui nativ îi este hărăzit să creeze tot ceea ce omul a făurit în lume. Tu ești creatorul pe Pământ la tot ceea ce Dumnezeu le-a oferit oamenilor. Tu ai o puritate a gândirii, ești orientat spre rezultate.

Balanță

Ai misiunea de a-l ajuta pe om să fie conștient de îndatoririle sale față de ceilalți. Comunică și transmite că trebuie să ai grijă de tine, dar și de oamenii din jur. Descoperi fața ascunsă a acțiunilor celor din jur.

Scorpion

Persoanele născute sub acest semn zodiacal au primit iscusința de a pătrunde în mințile oamenilor, dar nu le este permis să vorbească despre ceea ce învață cu această ocazie.

Săgetător

Ai menirea de a-i face pe oameni să râdă, să trăiască mai bine și să înțeleagă atunci când le spui unde au greșit, dar și ce anume trebuie să îndrepte. Umorul tău face ca omul să uite de toate necazurile, dar și să ierte.

Capricorn

Străduință și sudoarea frunții. Talentul tău este de a-i face pe oameni să muncească. Misiunea ta nu este ușoară pentru că vei purta toată truda oamenilor pe umerii tăi. Ți s-a dăruit întreaga responsabilitate a omului.

Vărsător

E vizionarul omenirii, iar privirea sa deslușește toate posibilitățile glorioase. Tu vezi în față. Prin excelență trăiești mai mult în viitor și ești prea puțin interesat de prezent. Te gândești că trebuie să faci unele lucruri în beneficiul oamenilor.

Pești

Au cea mai grea misiune dintre toți. Sunt hărăziți să ducă pe umerii lor toate suferințele oamenilor. Ai foarte mult sacrificiu pentru că lăcrimezi pentru un om în suferință, dai totul pentru cei din jur.

ADVERTISEMENT