Premier League

Mijlocașul român Dennis Politic, dorit de Aston Villa și Wolverhampton. În trecut a fost jucătorul lui Manchester United

10.10.2019 | 11:50
Dennis Politic se bucură după un gol. Aston Villa și Wolverhampton îl doresc pe mijlocașul român
ADVERTISEMENT

Mijlocașul român Dennis Politic este dorit de Aston Villa și Wolverhampton, toate acestea după ce fotbalistul în vârstă de 19 ani a impresionat în meciurile jucate pentru Bolton Wanderers în liga a treia engleză, anunță Football Insider.

Dennis Politic, mijlocașul român de la Bolton, dorit de Aston Villa și Wolverhampton

Oficialii lui Wolverhampton au decis s îl monitorizeze pe Dennis Politic până în ianuarie, atunci când vor lua o decizie în ceea ce privește transferul său, dar “lupii” au de dus o luptă grea pentru mijlocașul ofensiv de la Bolton Wanderers cu Aston Villa.

ADVERTISEMENT

Dennis Politic a fost cedat în trecut la Salford City, iar imediat după revenirea la Bolton Wanderers a impresionat. Acesta a înscris două goluri în 11 meciuri jucate pentru gruparea din liga a treia engleză, în toate competițiile. “Politic este un tânăr jucător foarte interesant şi a jucat foarte bine pentru Bolton în acest sezon. Pare-se că are potenţialul de a evolua la un nivel mai înalt şi sunt şanse mari să fie tentat de o mutare în Premier league. Cu toate că oficialii lui Bolton nu vor dori să-şi piardă unul dintre jucătorii-cheie, ar putea obţine o sumă decentă în schimbul jucătorului, bani care ar reprezenta un boost financiar pentru problemele traversate de club”, scriu englezii de la Football Insider.

Dennis Politic într-un meci jucat pentru Bolton

Dennis Politic a fost jucătorul lui Manchester United

Dennis Politic s-a mutat în 2012 alături de familia sa în Marea Britanie, după ce a jucat în Brașov. În vârstă de 19 ani, mijlocașul ofensiv a semnat cu Manchester United, iar apoi a ajuns la Bolton Wanderers, lucru confirmat de Laurian Păun, antrenorul care l-a descoperit pe Dennis Politic.

ADVERTISEMENT

“A mai fost în teste şi la Liverpool şi Chelsea, dar cei de la Manchester United au fost cei mai insistenţi, iar părinţii jucătorului au decis că United este cea bună bună variantă. Ca stil de joc l-aş compara cu Steven Gerrard de la Liverpool”, spunea antrenorul care l-a descoperit pe Dennis, Laurian Păun, în momentul plecării fotbalistului în Marea Britanie.

Tags: