Fotbal international

AC Milan şi-a cumpărat portar! Donnarumma pleacă la vară la un gigant

Se inteţesc zvonurile privind o plecare în vară a portarului Donnarumma de la Milan. Gattuso şi-a luat înlocuitor din Serie A, un internaţional spaniol.
12.03.2018 | 13:42
AC Milan sia cumparat portar Donnarumma pleaca la vara la un gigant
ADVERTISEMENT

AC Milan continuă seria incredibilă în campionatul italian de la venirea lui Gennaro Gattuso pe bancă. Singurul scurtcircuit s-a produs în Europa League, rossoneri pierzând acasă cu 2-0 în faţa lui Arsenal. În Serie A Milan a ajuns pe loc de Europa League, dar, ceea ce e mai important, a redus la patru puncte distanţa de locul 4, Lazio, având în minus derbyul cu Inter, pe care, dacă îl va câştiga, va veni la numai o lungime în spatele lui Immobile şi compania.

Cum Milan e din ce în ce mai puternică, şefii clubului au început cumpărăturile pentru noul sezon, deşi mai sunt destule etape de disputat din actualul. Şi prima mutare, oficializată la începutul acestei săptămâni, asigurră un post care părea a fi cel mai bine securizat în echipă, cel de portar.

ADVERTISEMENT

Primul transfer al lui Milan e la parametri zero

Spaniolul Pepe Reina lasă Napoli, după trei ani conseutivi plus un altul anterior, când a fost împrumutat de la Liverpool. Cormoranii sunt echipa unde a stat nu mai puţin de nouă sezoane, devenind şi campion mondial şi european cu Spania. Reina a intrat în ultimele şase luni de contract cu Napoli, deci va fi adus gratis.

Chipurile Reina ar fi fost adus pentru a-l ajuta pe Donnarumma să crească valoric, dar nimeni nu înghite speculaţia. Pentru mulţi devine clar că Mino Raiola îşi va duce jucătorul în vară fie la Real Madrid, fie la PSG, fie în Premier League, iar Reina va deveni titular pe San Siro.

ADVERTISEMENT