Fotbal international

VIDEO. Milan-Craiova 2-0. Oltenii şi-au luat ADIO de la Liga Europa

După ce AC Milan a reuşit să se impună în faţa celor de la CS Universitatea Craiova în primul meci din turul III preliminar al Europa League, scor 0-1, la Severin, italienii i-au învins pe...
04.08.2017 | 00:00
VIDEO MilanCraiova 20 Oltenii siau luat ADIO de la Liga Europa

După ce AC Milan a reuşit să se impună în faţa celor de la CS Universitatea Craiova în primul meci din turul III preliminar al Europa League, scor 0-1, la Severin, italienii i-au învins pe olteni şi pe San Siro, scor 0-2, în manşa secundă, iar aventura oltenilor în Europa League s-a încheiat!

Pentru AC Milan au înscris Giacomo Bonaventura, în minutul 9 şi Patrick Cutrone, minutul 52.
Nu mai puţin de 65.673 de spectatori au fost prezenţi pe San Siro, iar încasările din vânzarea biletelor se ridică la 2.033.000 de euro.

SURSĂ VIDEO 

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real

Echipele de start:

AC Milan: G. Donnarumma – Conti, Zapata, Musacchio, Rodriguez – Kessie, Bonaventura, Locatelli – Suso, Cutrone, Niang.
Rezerve: Storari, Calabria, A. Silva, Calhanoglu, Borini, G. Gomez, Montolivo.
Antrenor: Vincenzo Montella.

CS U Craiova: Calancea – Dimitrov, Spahija, Kelic, T. Ferreira – Rossi, Zlatinski, Bancu – Gustavo, Băluţă, Mitriţă.
Rezerve: Mitrovic, Briceag, Screciu, Mateiu, M. Roman, Bărbuţ, Barthe.
Antrenor: Devis Mangia

UPDATE, 3 august / Probleme pentru AC Milan înaintea returului contra celor de la CSU Craiova, joi, ora 21:45. Andre Silva, super atacantul adus în această vară de la Porto, este indisponibil din cauza unei accidentări. În locul portughezului, Montella îl va folosi pe Patrick Cutrone, cel care a jucat şi în manşa tur.

Capture


Milan – Craiova LIVE VIDEO Europa League. Vincenzo Montella, antrenorul lui AC Milan, trage un semnal de alarma înainte de meciul cu CSU Craiova, din turul trei preliminar al Ligii Europa.

“Sperăm să fim mai bine fizic acum. Este un meci care necesită o atenţie foarte mare. Dacă nu suntem concentraţi 100%, riscăm să avem probleme. Mâine contează rezultatul. Trebuie să fim umili şi să respectăm adversarul.

Nu ştiu cum vor juca cei de la CSU. Sunt foarte bine organizaţi, se apară bine şi au viteză în atac. Andre Silva, Calhanoglu şi Suso ar putea fi titulari. Este emoţionant să jucăm pe San Siro cu 60.000 de fani. Este o satisfacţie, dar şi o responsabilitate”, a spus Montella.


Milan – Craiova LIVE VIDEO Europa League. Universitatea Craiova joacă joi, la Milano, returul cu italienii, după ce pe teren prorpiu p0artida s-a încheiat cu victoria lui AC Milan, scor 1-0.

Milan – Craiova LIVE VIDEO Europa League. Oltenii merg fără emoţii la Milano, iar preşedintele clubului le oferă încredere jucătorilor:

“Mergem să ne jucăm şansa, să încercăm să producem surpriza şi, de ce nu, să reuşim să zguduim San Siro. Jucătorii au văzut că se poate, că adversarii nu sunt de speriat şi suntem extrem de optimişti înainte de meciul retur”, a declarat Marcel Popescu, la TV Dolce Sport.

Milan – Craiova LIVE VIDEO Europa League

Alexandru Băluţ, Vladimir Screciu şi Devis Mangia au vorbit despre meciul de joi:

„Noi mergem să ne jucăm şansa. Va fi un meci unic pentru noi, va trebui să stăm în teren aşa cum am stat la Severin pentru că reprezentăm Universitatea Craiova”, a spus Alexandru Băluţă, omul meciului de la Severin, remarcat şi de presa străină.

„Pentru noi urmează meciul cu A. C. Milan. Mergem acolo să ne jucăm şansa şi sperăm să obţinem un rezultat bun”, a spus Screciu.

„Urmează un meci greu pentru noi, dar se poate întâmpla orice la Milano. Dacă avem atitudine, putem obţine un rezultat bun”, a zis antrenorul italian Devis Mangia.

VEZI VIDEO cum s-a desfăşurat partida tur, de la Severin

Vezi aici informaţii despre bilete la meciul de pe San Siro

Partid AC Milan  – Universitatea Craiova se va disputa joi, de la ora 21:45 şi va fi transmisă în format LIVE VIDEO pe FANATIK.RO.