Fotbal international

Milsami Orhei o prezintă pe FCSB drept Steaua: “Multipla campioană şi deţinătoarea Cupei Campionilor Europeni!” În ce localităţi se va juca dubla manşă

18.06.2019 | 18:03
Milsami Orhei o prezinta pe FCSB drept Steaua Multipla campioana si detinatoarea Cupei Campionilor Europeni In ce localitati se va juca dubla mansa

Milsami Orhei o prezintă pe FCSB drept Steaua pe pagina oficială de Facebook a clubului din Republica Moldova. Marţi a avut loc tragerea la sorţi pentru turul 1 preiminar din Europa League, iar vicecampioana României se va duela cu o formaţie cu puţină experienţă europeană, dar care a produs o mare surpriză în 2015, când a eliminat-o pe Ludogoreţ în turul 2 preliminar din Liga Campionilor.

Milsami Orhei o prezintă pe FCSB drept Steaua. Ce mesaj au postat moldovenii pe Facebook

Milsami Orhei o prezintă pe FCSB drept Steaua, oficialii clubului moldovean postând o scurtă descriere a formaţiei antrenate de Bogdan Andone. Conform paginii oficiale de Facebook a clubului, echipa patronată de Ilan Shor va întâlni câştigătoarea Cupei Campionilor Europeni din 1986.

“În urma tragerii la sorți de astăzi, ‘vulturii roși’ vor întâlni în cadrul primei runde a UEFA Europa League pe FCSB (Romania), multipla campioană a României, deținătoare a Cupei si Supercupei României, precum și a Cupei Campionilor Europeni și a Supercupei Europei”, au scris oficialii lui Milsami Orhei.

Milsami Orhei o prezintă pe FCSB drept Steaua
Milsami Orhei o prezintă pe FCSB drept Steaua

Când va avea loc dubla manşa dintre FCSB şi Milsami Orhei

Primul meci al dublei manşe dintre FCSB şi Milsami Orhei se va disputa pe 11 iulie, meci urmând să se dispute pe stadionul “Marin Anastasovici” din Giurgiu. Decizia vine după ce Arena Naţională va fi gazda a două concerte în această vară, gazonul urmând să fie afectat de spectatorii care vor asista la aceste evenimente.

Meciul retur se va juca pe 18 iulie, partida urmând să fie programată în Complexul Sportiv Raional Orhei, pe un stadion cu 2.539 de locuri. Arena a fost dată în folosinţă în 1980 şi a trecut printr-un proces de renovare în 2007. Anunţul a fost făcut pe pagina oficială de Facebook a clubului Milsami Orhei. “Conform programului, meciul tur se va juca la Giurgiu, pe 11 iulie, iar returul la Orhei, pe 18 iulie”.