Fotbal intern

Miodrag Belodedici, despre disputa dintre Becali şi Armată: “FCSB e continuatoarea Stelei. Care alții? Ei sunt!”

31.10.2018 | 14:59
Miodrag Belodedici despre disputa dintre Becali si Armata FCSB e continuatoarea Stelei Care altii Ei sunt

Miodrag Belodedici a discutat despre disputa dintre Gigi Becali şi cei de la CSA Steaua, iar fostul mare jucător al “roş-albaştrilor” a ajuns la concluzia că adevărata Steaua este cea care activează acum pe prima scenă fotbalistică a României. În acelaşi timp, Belodedici a spus că ţine atât cu FCSB cât şi cu echipa Armatei, fără reţineri.

Totodată, fostul mare fotbalist român a spus că îl enervează că există o dispută între cele două părţi şi crede că acest scandal nu ar fi trebuit să aibă loc: “Fiecare are direcția lui. Nu avem de ce să fim dezbinați. Sunt puțin enervat când se vorbește despre scandalul acesta. Mă enervează că oamenii nu au știut să mențină echipa în continuare. Nu știu de ce! Poate nici nu au vrut, nu știu! Trebuia să se găsească o soluție. Mai ales că sunt militari.

Miodrag Belodedici a analizat disputa dintre Becali şi Armată

Sunt frustrat să văd asta. Mă enervează! Am ajuns să fim întrebați cu cine ținem? FCSB e continuatoarea Stelei. Care alții? Ei sunt! E foarte bine dacă CSA a format o echipă nouă. E extraordinar pentru copilașii din Ghencea. O să țin cu amândouă, dar dacă CSA o să poarte numele Stelei o să țin cu ea în eventualitatea dacă ajunge în Liga 1. Eu țin și cu FCSB-ul“, a spus Miodrag Belodedici, fostul jucător de la Steaua, la emisiunea GSP LIVE.

Miodrag Belodedici alături de Răzvan Burleanu în partida dintre Steaua şi ASA Târgu Mureş din Supercupa României, disputată pe data de 8 iulie 2015
Miodrag Belodedici alături de Răzvan Burleanu în partida dintre Steaua şi ASA Târgu Mureş

Belodedici a tranşat scandalul dintre Gigi Becali şi CSA Steaua şi spune că echipa care evoluează acum în Liga 1 Betano este continuatoarea celei care a cucerit Cupa Campionilor Europeni în 1986. Miodrag Belodedici este fotbalistul care a cucerit Cupa Campionilor Europeni cu două echipe de club diferite, în 86 cu Steaua şi în 1991 cu Steaua Roşie Belgrad.