News

Mircea Badea îl desființează pe Dan Barna! „Mi-a căzut capul de pe umeri. Atât te duce capul?”

03.09.2019 | 12:54
Mircea Badea il desfiinteaza pe Dan Barna Mia cazut capul de pe umeri Atat te duce capul

Realizatorul emisiunii În gura presei, Mircea Badea îl desființează pe Dan Barna! Jurnalistul a râs de declarația candidatului USR – Plus care a precizat că este gata să-l voteze pe Klaus Iohannis în turul 2 al alegerilor prezidențiale. Badea nu a scăpat ocazia și a ironizat Uniunea Salvați România. ”Se alege praful de USR-ism. Când auziți un zgomot, să știți că n-a căzut Guvernul. Vă fac eu un semn.

Mircea Badea îl desființează pe Dan Barna!

Nu că ar interesa pe cineva dacă pică Guvernul. Când auziți un zgomot ca și când s-ar prăvăli cineva pe scări, nu a căzut Guvernul, se alege praful de USR-ism și de PNL-ismul kovesistic. Când auziți căzând non-stop cineva pe scări, nu e Guvernul care a căzut” a afirmat Mircea Badea, la Antena 3, despre efectul Caracal asupra celor care susțineau ”statul de drept”.

Mircea Badea a comentat în termeni duri și decizia lui Dan Barna despre care spune că a plecat în cursă fără nicio șansă. ”L-am suspectat că e cinic, dar inteligent. Băi, m-am înșelat îngrozitor, dar îngrozitor” a spus Mircea Badea, despre Dan Barna. ”Eu, când am văzut asta, mi-a căzut capul de pe umeri. Am spus că nu putea să spună o asemenea idioțenie. Ba da, a spus” a fost comentariul lui Mircea Badea.

Mircea Badea îl desființează pe Dan Barna! Mircea Badea
Mircea Badea vede o posibilă înțelegere între Barna și Iohannis. Sursa foto – facebook

Mircea Badea, acuze dure la adresa lui Dan Barna

Acesta consideră că Dan Barna a și recunoscut că este mai slab despre Klaus Iohannis, care, în percepția sa, sigur va intra în turul doi. Mircea Badea vede răspunsul lui Dan Barna drept ”o inepție”. ”Vrei să fii președintele României și pe tine atât te duce capul să răspunzi?” a subliniat realizatorul TV. ”Mi se pare incredibil de stupid, nu există așa ceva, Doamne, ferească Dumnezeu!” a continuat el.

Cu toate acestea, Mircea Badea suspectează deja o posibilă înțelegere între Dan Barna și Klaus Iohannis pentru alegerile prezidențiale din noiembrie, ”pentru că o astfel de declarație a lui Barna e sinucigașă”.