Fotbal intern

Mircea Rednic a anunțat încă două transferuri la Dinamo după victoria cu Poli Iași. Ce posturi vor fi acoperite

04.02.2019 | 23:29
Mircea Rednic a anuntat inca doua transferuri la Dinamo dupa victoria cu Poli Iasi Ce posturi vor fi acoperite

Mircea Rednic nu este impresionat de victoria cu 3-0 obținute de Dinamo pe teren propriu cu Poli Iași și anunță noi transferuri la clubul din Șefan cel Mare. 

Astfel, antrenorul vrea să-și întărească defensiva, urmând să aducă în scurt timp un fundaș central și un fundaș dreapta. Nu e clar momentan dacă fundașul central va fi Ante Puljic, jucător ce nu e tocmai dispus să renunțe la salariul din Arabia Saudită.

Mircea Rednic a anunțat încă două transferuri la Dinamo după victoria cu Poli Iași

„Puljic nu a jucat nici în ultimul meci. Chiar mă surprinde. Eu am vorbit cu el, nu a decis încă dacă va pleca de acolo sau va rămâne. Dar va veni un fundaș central, va veni și un fundaș dreapta, aici suntem descoperiți. Vrem să ne întărim, să formăm o echipă puternică” – a spus Mircea Rednic la conferință.

Ce-i răspunde Rednic lui Lucescu. Il Luce l-a făcut praf! –-https://goo.gl/AYuUFD

Gepostet von Fanatik.ro am Montag, 4. Februar 2019

Rednic a recunoscut totodată că atacantul angolez Alexander Christovao va sta opt etape pe bară ca urmare a suspendării primite în Polonia, însă nu regretă transferul său. Mai mult, Rednic i-a pregătit deja un loc în primul 11 atacantului în momentul în care acesta va avea drept de joc.

„Știți situația lui Alexander Christovao. Va sta opt etape pe un salariu de două mii de euro. Eram cel mai tâmpit dacă nu semnam cu el. Aștept să revină și să joace în primul 11” – a spus Mircea Rednic