Fotbal intern

Mircea Rednic a cumpărat bilete fanilor înainte de Dinamo – FCSB! “Cred că de asta m-au și trimis!”

07.11.2018 | 14:02
Mircea Rednic a cumparat bilete fanilor inainte de Dinamo  FCSB Cred ca de asta mau si trimis

Mircea Rednic a participat la acțiunea devenită deja clasică la Dinamo în care un personaj important din cadrul clubului vine să vândă bilete înaintea unui joc cheie. Doar că antrenorul câinilor a schimbat din mers regula și a sfârșit prin a cumpăra el tichete unor suporteri pentru „Marele Clasic”, Dinamo – FCSB! Deși nu s-au îngrămădit foarte mulți fani la casele de vânzare ale arenei din Ștefan cel Mare, cei care au participat s-au bucurat de întâlnirea cu Rednic și și-au arătat atașamentul față de antrenorul echipei.

“Cred că de asta m-au și trimis!”, a glumit Mircea Rednic în momentul în care a achiziționat mai multe tichete pentru câțiva fani mai tineri. Rednic a bifat prima victorie ca antrenor al echipei de la revenirea în Ștefan cel Mare. A învins în deplasare pe FC Voluntari după un gol marcat pe final de partidă. Ilfovenii au rămas pe ultima poziție a clasamentului în Liga 1 Betano în urma întâlnirii, în timp ce „haita” a săltat până pe 9 și a depășit zona minată în care se afla.

Mircea Rednic a cumpărat bilete fanilor înainte de Dinamo – FCSB!

Până la momentul victoriei, Mircea Rednic avea două remize alături de Dinamo. A debutat cu un rezultat de egalitate în Ștefan cel Mare, scor 1-1 cu Dunărea Călărași după care a terminat, de asemenea, egal cu cei de la Concordia Chiajna, în deplasare. Apele s-au tulburat după eliminarea din Cupa României. Csiksereda, formație din eșalonul al treilea a scos-o din competiție pe Dinamo. Acum, Rednic face apel către suporteri pentru a veni în număr cât mai mare la stadion să susțină echipa în derby-ul cu FCSB.

Partida Dinamo – FCSB este programată pentru duminică, de la ora 21.00. Oaspeții sunt pe locul 2 în clasament, dar au mari probleme de efectiv. Pe lângă mai mulți jucători accidentați, Nicolae Dică nu se va putea baza nici pe Junior Morais și Mihai Roman, suspendați în urma jocului cu Astra Giurgiu.

  • 9 este locul pe care îl ocupă Dinamo în clasamentul Ligii 1 Betano