Fotbal intern

Mircea Rednic a fost prezentat oficial la Dinamo: “Tot la Strâmbu’ aţi ajuns!” Video

15.10.2018 | 15:21
Mircea Rednic a fost prezentat oficial la Dinamo Tot la Strambu ati ajuns Video

Mircea Rednic este noul tehnician de la FC Dinamo Bucureşti şi a fost prezentat oficial în cadrul unei conferinţe de presă, în care şi-a anunţat obiectivul: acela de a ajunge în play-off.

“Mulţumesc că v-aţi gândit la mine, imediat am acceptat, nu s-a pus problema. Prefer să fiu un om sau un antrenor fără demnitate, fără onoare, aşa cum s-a scris, şi să vin să-mi ajut clubul într-o situaţie mai delicată. E vorba de respect pentru un club care mi-a dat atâtea satisfacţii şi care m-a ajutat să devin om, fotbalist şi apoi antrenor. Dacă noi, cei care am jucat şi am avut rezultate bune şi am fost alături în momentele grele nu spunem da, atunci cine să o facă?

Rednic e noul antrenor de la Dinamo: “Am acelaşi contract”

Am văzut satisfacţii la duşmanii noştri cum se bucurau că Dinamo retrogradează. Dinamo va juca în play-off, ştiţi foarte bine că nu vorbesc doar de dragul de a o face. Chiar aşa cu jucătorii ăştia slabi şi fără valoare, cu jucători slabi. 

Nu am vorbit cu Ionuţ până acum, doar cu David. Dinamo e pe locul 12, mai aproape de retrogradare decât de locul 1. Am acceptat aceeaşi ofertă de data trecută. Nu mai există procente, discuţiile sunt clare. Am o clauză de reziliere în oglindă, Dinamo avea nevoie de mine şi am atâtea de dat.

Mircea Rednic a fost prezentat oficial la Dinamo

Domnul Badea a fost singurul care a vrut ca Dinamo să ia campionatul în acel an. Chiar, de ce aţi dat bani mai mulţi după ce am plecat eu? Şi la antrenori şi la jucători. Îmi pare rău pentru Claudiu, am vorbit cu el. Asta e viaţa de antrenor, eu am fost dat afară şi când eram pe primul loc. Nu mi-a reproşat nimic, eu chiar l-am propus la Dinamo înainte să vină Miriuţă. Îmi pare rău pentru el. Eu am păţit-o şi de ziua mea. Au avut şi şansa că am fost liber de contract, îmi cer scuze de la Niculescu şi de la managerul unei echipe din Belgia care venise la Bucureşti să discutăm. pentru mine când apare posibilitatea să vin la Dinamo, eu vin.

Rămâne cine merită, cine demonstrează. Îmi pare rău ca vor trebui să o facă în meciurile oficiale. Primul obiectiv este calificarea în play-off, pe care eu l-am acceptat. Eu niciodată nu am avut şansa de a crea o echipă. Orice poţi să spui despre Rednic, dar că nu e antrenor chiar mă deranjează. Sunt antrenor aici, nu manager, dar mă voi implica pentru că este răspunderea mea. Miriuţă s-a născut dinamovist, avea maică-sa tricou alb roşu..numai dinamovişti, dar tot la Rednic, tot la Strâmbu’ aţi ajuns”, a spus Mircea Rednic.

Mircea Rednic este prezentat acum la Dinamo – https://goo.gl/6WSE28“Începe noua eră “Mircea Rednic”! Primele trei decizii prin care vrea să transforme total Dinamo” – https://goo.gl/3BgYkAAici sunt toate informaţiile – https://goo.gl/6WSE28

Gepostet von Fanatik.ro am Montag, 15. Oktober 2018