Fotbal intern

Mircea Rednic a pierdut 3 jucători de bază pentru Hermannstadt – Dinamo. “Nu vor juca!” Laude la adresa lui Miriuţă

07.12.2018 | 11:03
Mircea Rednic a pierdut 3 jucatori de baza pentru Hermannstadt  Dinamo Nu vor juca Laude la adresa lui Miriuta

Mircea Rednic a susţinut o conferinţă de presă înaintea meciului Hermannstadt – Dinamo, iar “Puriul” a anunţat că a pierdut trei jucători de bază pentru duelul care va avea loc sâmbătă, 8 decembrie, de la ora 17.00, în etapa a 18-a din Liga 1 Betano.

Mai mult, antrenorul grupării din “Ştefan cel Mare” susţine că mai speră să o califice pe Dinamo în play-off-ul Ligii 1 Betano, deşi echipa se află pe locul 11 în clasament, cu 18 puncte. “Puriul” nu a uitat nici de Vasile Miriuţă, antrenor despre care a avut numai cuvinte de laudă.

Mircea Rednic a pierdut 3 jucători de bază pentru meciul Hermannstadt – Dinamo

“Nu vor juca Penedo, Nistor şi Corbu. Nu am ce să le reproşez ca joc şi atitudine jucătorilor mei. Şi la Viitorul a fost un joc echilibrat cât am fost 11 contra 11. Ba chiar am avut mai multă posesie. Singura problemă a noastră e că face greşeli care se repetă de la începutul campionatului. Nu ne legăm de arbitraj. S-au făcut greşeli împotriva noastră. Eu le reproşez arbitrilor că trebuie să dea un penalty oricând e penalty. La fel şi când e vorba de câte un cartonaş. Ar trebui să fie corecţi pentru că de asta sunt puşi să arbitreze. Trebuie să dea indiferent de echipă, dar noi nu suntem în situaţia asta din cauza arbitrajului. Eu cred în echipă şi de asta fac declaraţiile astea. Cred că putem să mergem în play-off. Mă uit la meciurile din Liga 1 şi nu există o echipă care se distanţează prin joc. Botoşani pierde cu Iaşi, Steaua cu Sepsi… Mai constanţi în rezultate şi evoluţii sunt cei de la CFR Cluj. Cred că voi scoate Dinamo din criză. Am mai trecut prin perioade asemănătoare şi la Mouscon, dar aici sunt alte obiective. Trebuie să ne calificăm în play-off. Trebuie să le răspundem prin rezultate. E greu să îmi îndeplinesc obiectivul, dar nu imposibil. Se poate. Important e ca noi să câştigăm. Vor veni şi jucători români care doresc să lucreze cu mine. Au jucat în străinătate şi vor să se întoarcă la Dinamo”, a spus Mircea Rednic la conferinţa de presă susţinută înaintea meciului cu Hermannstadt.

…despre Vasile Miriuţă: E un antrenor care a fost aici şi a plecat cum a plecat. Face o muncă extraordinară acolo. Echipa a mers foarte bine de când a mers el acolo Ne aşteaptă un meci foarte greu ţinând cont de situaţia noastră în clasament.”

Mircea Rednic în meciul Dinamo – Dunărea Călăraşi

De ce l-a adus pe Ionel Dănciulecu la Dinamo

…despre Ionel Dănciulescu: “E important că am reuşit să îl aduc lângă mine pe Dănciulescu. El ştie ce are de făcut şi este un câştig pentru grup. Dănciulescu avea bagajele făcute. Mi se pare normal ca el să fie aici. O să ne ajute. A avut şi el perioade ca toţi oamenii. Mă bucur că am reuşit şi cei din conducere au înţeles. E normal să te consulţi cu el pentru că are experienţă. E bun un sfat primit de la el chiar dacă tu iei ultima decizie. Nu îl aduc pentru că arată bine, ci pentru că am nevoie de el.”