Fotbal intern

Mircea Rednic anunță că ar putea să revină la Dinamo! Atac la Ionuț Negoiță. “S-a zgârcit la 2.000 de euro!”

10.10.2018 | 15:25
Mircea Rednic anunta ca ar putea sa revina la Dinamo Atac la Ionut Negoita Sa zgarcit la 2000 de euro

Mircea Rednic a fost dat afară de la Al Faisaly, iar antrenorul român a anunţat că ar putea să revină la FC Dinamo Bucureşti, dar doar în condiţiile impuse de el. “Puriul” a făcut dezvăluiri şi despre modul în care colabora cu Ionuţ Negoiţă în perioada în care a fost antrenor în “Ştefan cel Mare” şi susţine că patronul “câinilor” mergea fără frică la stadion în acea perioadă.

Deşi a întâmpinat probleme în perioada petrecută la Dinamo şi transferurile făcute de oficialii din “Ştefan cel Mare” nu au fost făcute pe placul lui, “Puriul” susţine că ar putea să se întoarcă la gruparea finanţată de Ionuţ Negoiţă.

În ce condiţii ar putea să revină Mircea Rednic la Dinamo

“Mă mai întorc la Dinamo doar în condițiile mele. S-au făcut greşeli și se fac în continuare greşeli. Dacă el s-a zgârcit la 2.000 de euro! În perioada cât am fost eu acolo, se simţea patron! Nu-l înjura nimeni, toată lumea îl lăuda, venea fără frică la stadion. Chiar n-am înţeles ce l-a deranjat.

Când iei un jucător no name şi după un an îl fac…Cum a fost Mevlja, că era rezervă în Israel şi au luat 1.700.000 de euro, după aceea, pe el! Atunci când am fost eu la Dinamo, cel mai mare contract era de 7.000 de euro! Săracul, Dumnezeu să-l ierte, Ekeng avea 7.000. M-am rugat de el să semneze şi, până la urmă, i-au dat cel mai mare contract. Restul jucătorilor din lot nu depăşeau 5-6.000 de euro. Când văd acum că dă contracte de 10.000, de 15.000, şi când văd ce se joacă şi ce evoluţii au unii dintre jucători, care nu-şi merită banii ăştia…”, a declarat Rednic pentru ProSport.

Mircea Rednic îl priveşte pe Ionuţ Negoiţă în timp ce vorbea într-o conferinţă de presă susţinută la Dinamo
Mircea Rednic şi Ionuţ Negoiţă într-o conferinţă de presă la Dinamo

Oferte din Belgia pentru Mircea Rednic

Deşi a fost dat afară de la Al Faisaly după ce a antrenat echipa în cinci etape în prima ligă din Arabi Saudită, Mircea Rednic susţine că nu duce lipsă de oferte. “Puriul” este în discuţii cu echipe din Belgia, dar că nu se grăbeşte să ia o decizie.

 “Sincer, am oferte din Belgia. O echipă din prima ligă care e la retrogradare şi una din liga a doua care vrea să promoveze. Dar încă mă gândesc. Acum, încă nu mi-am reziliat contractul, ca să le zic la oameni că sunt liber sau… Dar mă gândesc…”, a spus Mircea Rednic pentru sursa citată mai sus.