Fotbal intern

Mircea Rednic anunţă transferuri după Voluntari – Dinamo 0-1: “Un jucător foarte bun, cu o cotă foarte mare”

05.11.2018 | 23:29
Mircea Rednic anunta transferuri dupa Voluntari  Dinamo 01 Un jucator foarte bun cu o cota foarte mare

Mircea Rednic a vorbit la finalul meciului cu FC Voluntari, când Dinamo a obţinut prima victorie de când “Puriul” a revenit pe bancă. Antrenorul formaţiei din Ştefan cel Mare a anunţat că vor mai veni jucători, unul dintre aceştia fiind de o calitate foarte mare, dar a spus că de acum nu va mai da şanse celor care nu merită să evolueze în “haită”.

“A venit greu şi a venit într-un moment când nici adversarul nu mai putea să facă nimic. Am făcut un meci bun, am dominat jocul, am avut şi ocazii. Popa a fost singur cu portarul, am făcut pressing, am obţinut multe cornere. Un lucrur pozitiv e că nu am luat gol, ceea ce nu se întâmpla înainte. Din punctul de vedere al organizării a fost foarte bine, nu pot decât să mă bucur pentru victorie. Am înţeles că şi ei ar fi avut un penalty în prima repriza. După 14 etape am avut şi noi un penalty, bătut foarte bine. Înaintea meciului cu Steaua a venit foarte bine. Mai avem mult de lucru, mai ales pe faza de atac”, a spus Rednic.

Mircea Rednic face transferuri după Voluntari – Dinamo 0-1

“Mai avem nevoie de un atacant, nu poate Dinamo să rămână în Popa şi Moldoveanu. E bine că avem jucători tineri, talentaţi şi crescuţi aici. Dar dacă ne propunem să intrăm în play-off avem nevoie de jucători cu experienţă. E mai bun ca Ze Kalanga, mă refeream ca talie, culoare, viteză. Mult mai tehnic. Nu ştiu cum îl cheamă, vedeţi când semnează. În principiu, ne-am înţeles cu cei doi jucători, mâine mai trebuie să vină încă doi. Pe doi îi cunosc şi am avut norocul să fie liberi de contract. Sunt sigur că vor ajuta echipa”, a fost declaraţia “Puriului” despre viitoarele achiziţii.

“Avem un acord cu ei, după vizita medicală vor semna. “Fratele lui Ze Kalanga” e deja aici, mâine vor semna şi ceilalţi şi îi vor prezenza. Sunt peste ce avem noi în fotbalul românesc. Pe doi i-am văzut în Belgia, unul dintre ei e un jucător foarte bun, cu o cotă foarte mare. Staţi că am mai avut unul care nu a ajuns în ultima clipă şi i-am trimis şi bilet. Nu e uşor, sunt mulţi care ţin la preţ şi preferă să mai stea două luni. A fost ultimul joc în care am mai dat şanse, am riscat puţin dar eram obligat. Sincer, îmi pare rău pentru Gicu Grozav, el nu era pe listă, dar asta e viaţa. De acum, nu mai dau şanse. Am ofertă foarte bună, mulţi ar pleca, dar eu nu plec! Chiar nu mă interesează. Am şi promis că rămân, vreau să formez o echipă puternică la Dinamo, bineînţeles cu sprijinul conducerii”, a spus Rednic.